19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kadı uyardı, Doğan posteri değiştirdi!

Gebze 29.10.2020 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kadı uyardı, Doğan posteri değiştirdi!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne astığı Atatürk posterinin eski olmasından dolayı tepki göstermişti. Kadı’nın tepkisi üzerinde Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Atatürk posterini yenisi ile değiştirdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci Yıldönümü vesilesiyle resmi kurum ve kuruşlar bayrak asmıştı. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına da Atatürk posteri ve Türk bayrağı asıldı. Binaya asılan Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle ilgili olarak TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı tepki gösterdi. Ahmet Kadı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Atatürk’ü anlatan, anlatacak olan kurum önce doğru düzgün bir poster asacak... Daha eskisi daha solgunu yok muydu... Olmadı Gebze milli eğitim, olmadı; otur sıfır!” şeklinde eleştiride bulunmuştu. DOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ Ahmet Kadı’nın eleştirisinin ardından Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bizzat devreye girerek Atatürk posterinin değiştirilmesi yönünde talimat verdi. İlçe milli eğitim müdürü Şener Doğan’ın talimatının ardından Ahmet Kadı, “Tenkit varsa takdir de var! Sabah saatlerinde, astıkları Atatürk posterinin eski ve solgun olduğu için eleştirdiğim Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü, posteri hem atamıza hem de Gebze’mize yakışacak şekilde yenisiyle değiştirdi... Şahsımı bizzat arayıp konunun takipçisi olan Gebze Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan beye teşekkür ederim” dedi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne astığı Atatürk posterinin eski olmasından dolayı tepki göstermişti. Kadı’nın tepkisi üzerinde Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Atatürk posterini yenisi ile değiştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’nci Yıldönümü vesilesiyle resmi kurum ve kuruşlar bayrak asmıştı. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına da Atatürk posteri ve Türk bayrağı asıldı. Binaya asılan Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle ilgili olarak TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı tepki gösterdi. Ahmet Kadı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Atatürk’ü anlatan, anlatacak olan kurum önce doğru düzgün bir poster asacak... Daha eskisi daha solgunu yok muydu... Olmadı Gebze milli eğitim, olmadı; otur sıfır!” şeklinde eleştiride bulunmuştu.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Ahmet Kadı’nın eleştirisinin ardından Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bizzat devreye girerek Atatürk posterinin değiştirilmesi yönünde talimat verdi. İlçe milli eğitim müdürü Şener Doğan’ın talimatının ardından Ahmet Kadı, “Tenkit varsa takdir de var! Sabah saatlerinde, astıkları Atatürk posterinin eski ve solgun olduğu için eleştirdiğim Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü, posteri hem atamıza hem de Gebze’mize yakışacak şekilde yenisiyle değiştirdi... Şahsımı bizzat arayıp konunun takipçisi olan Gebze Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan beye teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.