“Kadın olarak yaşamak çok zor, ölmek çok kolay”

Kocaeli 03.08.2021 - 16:29, Güncelleme: 03.08.2021 - 16:29
 

“Kadın olarak yaşamak çok zor, ölmek çok kolay”

Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, iş görüşmesine gittiği emlakçı tarafından 5 parçaya bölünerek katledilen 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu paylaşımında bulundu. Candemir, dünyada kadın olarak yaşamanın zor, ölmenin çok kolay olduğunu söyleyerek yaşanılanlara isyan etti.

28 Temmuz Çarşamba günü evinden ayrılan Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan ailesi 5 gündür haber alamıyordu. Olayla ilgili inceleme başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler,  Haytaoğlu’nun son olarak Konyaaltı ilçesinde emlak işiyle uğraşan inşaat mühendisi M.M.A. (48) ile görüştüğünü tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şehir, polis ve güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Görüntülerde M.M.A.’nın evinden defalarca valizler çıktığını tespit eden ekipler, şüpheliyi tekrar gözaltına aldı. Çapraz sorguda cinayeti itiraf eden zanlının “Beraber yemek yiyip alkol aldık. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak’taki ormanlık alana gömdüm” dediği öğrenildi. KADIN OLARAK YAŞAMAK ZOR, ÖLMEK KOLAY Vahşice katledilen 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu hakkında açıklamada bulunan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, “Bu güzel çocuk katledildi. Artık sistematik hale gelen kadın cinayetleri karşısında isyan ediyoruz. Bu dünyada kadın olarak yaşamak çok zor, ölmek çok kolay. Mekanın cennet olsun güzel kızım” dedi.
Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, iş görüşmesine gittiği emlakçı tarafından 5 parçaya bölünerek katledilen 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu paylaşımında bulundu. Candemir, dünyada kadın olarak yaşamanın zor, ölmenin çok kolay olduğunu söyleyerek yaşanılanlara isyan etti.

28 Temmuz Çarşamba günü evinden ayrılan Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan ailesi 5 gündür haber alamıyordu. Olayla ilgili inceleme başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler,  Haytaoğlu’nun son olarak Konyaaltı ilçesinde emlak işiyle uğraşan inşaat mühendisi M.M.A. (48) ile görüştüğünü tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şehir, polis ve güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Görüntülerde M.M.A.’nın evinden defalarca valizler çıktığını tespit eden ekipler, şüpheliyi tekrar gözaltına aldı. Çapraz sorguda cinayeti itiraf eden zanlının “Beraber yemek yiyip alkol aldık. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak’taki ormanlık alana gömdüm” dediği öğrenildi.

KADIN OLARAK YAŞAMAK ZOR, ÖLMEK KOLAY

Vahşice katledilen 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu hakkında açıklamada bulunan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, “Bu güzel çocuk katledildi. Artık sistematik hale gelen kadın cinayetleri karşısında isyan ediyoruz. Bu dünyada kadın olarak yaşamak çok zor, ölmek çok kolay. Mekanın cennet olsun güzel kızım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.