Kadınlardan 'Tayanç'a destek!

Siyaset 09.12.2019 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadınlardan 'Tayanç'a destek!

CHP Darıca İlçe Başkan adayı Ebru Tayanç, “Tüm kadınlara elinizin hamurunu yıkamadan gelin. Gelin ki geleceğimizin helal lokmalarını hazırlayalım” dedi. CHP Darıca İlçe Başkan adayı Ebru Tayanç ilçe başkan adaylığıyla ilgili olarak dün bir toplantı gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sabriye Şahin, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, CHP Kocaeli eski il kadın kolları başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Birgül Belek, CHP Darıca eski ilçe başkanları Baykal Kaya ve Şinasi Serdar, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım bir konuşma yaptı.     KARARI DELEGE VERECEK CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım konuşmasında, “İlçe başkanlığı çok zor ve onurlu bir görev. Çok zor bir görev cumhuriyetin son kalesi olan CHP’yi yıkmaya çalışan bir devlet gücü ile karşı karşıyayız. Buna karşın bazı arkadaşlar çıkıp emek koymak istiyorlarsa saygı duyarım. Ebru hanımda bu onurlu göreve talip oldu. Başarılar diliyorum. Sonuçta kararı delege verecektir. Haftaya da kongremiz var. Herkesi ilçe kongremize davet etmek istiyorum” dedi.      “İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ YERE EL BİRLİĞİYLE TAŞIYALIM” Programda son olarak ise CHP Darıca İlçe Başkan adayı Ebru Tayanç, “Sevgili büyük ailem adaylık tanıtım toplantısına katılım gösteren herkese teşekkür ederim. CHP’ye 1987 yılında Eyüp’te seçim çalışmaları sırasında gençlik kollarında başladım. Mustafa Kemal Atatürk’üm önderliğinde merhaba. Cumhuriyet kazanımları korumak adına zor bir dönemden geçiyoruz. Bir kadın olarak beni birey yapan cumhuriyete sahip çıkmaktır hedefim. Projelerim ilçemizin geleceğine yatırım olacaktır. Umudum gençler ve kadınlar. Siz varsanız ben varım. Ben taşın altına sadece elimi değil bedenimi koyuyorum. Gelin hep birlikte ilçemizi hak ettiği el birliğiyle yere taşıyalım. Gelin bir olalım iri olalım candan öte can olup Darıca’da var olalım. Beşik sallayıp geleceği kuran kadınlar olarak gelin Darıca’yı birlikte kuralım. Tüm kadınlar elinizin hamurunu yıkamadan gelin. Gelin ki geleceğimizin helal lokmalarını hazırlayalım. CHP Darıca ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.  

CHP Darıca İlçe Başkan adayı Ebru Tayanç, “Tüm kadınlara elinizin hamurunu yıkamadan gelin. Gelin ki geleceğimizin helal lokmalarını hazırlayalım” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkan adayı Ebru Tayanç ilçe başkan adaylığıyla ilgili olarak dün bir toplantı gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sabriye Şahin, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, CHP Kocaeli eski il kadın kolları başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Birgül Belek, CHP Darıca eski ilçe başkanları Baykal Kaya ve Şinasi Serdar, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım bir konuşma yaptı.

 

 

KARARI DELEGE VERECEK

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım konuşmasında, “İlçe başkanlığı çok zor ve onurlu bir görev. Çok zor bir görev cumhuriyetin son kalesi olan CHP’yi yıkmaya çalışan bir devlet gücü ile karşı karşıyayız. Buna karşın bazı arkadaşlar çıkıp emek koymak istiyorlarsa saygı duyarım. Ebru hanımda bu onurlu göreve talip oldu. Başarılar diliyorum. Sonuçta kararı delege verecektir. Haftaya da kongremiz var. Herkesi ilçe kongremize davet etmek istiyorum” dedi. 

 

 

“İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ YERE EL BİRLİĞİYLE TAŞIYALIM”

Programda son olarak ise CHP Darıca İlçe Başkan adayı Ebru Tayanç, “Sevgili büyük ailem adaylık tanıtım toplantısına katılım gösteren herkese teşekkür ederim. CHP’ye 1987 yılında Eyüp’te seçim çalışmaları sırasında gençlik kollarında başladım. Mustafa Kemal Atatürk’üm önderliğinde merhaba. Cumhuriyet kazanımları korumak adına zor bir dönemden geçiyoruz. Bir kadın olarak beni birey yapan cumhuriyete sahip çıkmaktır hedefim. Projelerim ilçemizin geleceğine yatırım olacaktır. Umudum gençler ve kadınlar. Siz varsanız ben varım. Ben taşın altına sadece elimi değil bedenimi koyuyorum. Gelin hep birlikte ilçemizi hak ettiği el birliğiyle yere taşıyalım. Gelin bir olalım iri olalım candan öte can olup Darıca’da var olalım. Beşik sallayıp geleceği kuran kadınlar olarak gelin Darıca’yı birlikte kuralım. Tüm kadınlar elinizin hamurunu yıkamadan gelin. Gelin ki geleceğimizin helal lokmalarını hazırlayalım. CHP Darıca ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.