Kadıoğlu; “50 yaş üzeri aşılara ilgi fazla”

Sağlık 03.06.2021 - 10:06, Güncelleme: 03.06.2021 - 10:06
 

Kadıoğlu; “50 yaş üzeri aşılara ilgi fazla”

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, 50 yaş üzeri vatandaşlar için aşı programının başladığını duyurarak, vatandaşların aşıya büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

  Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, 50 yaş üzeri vatandaşlar için aşı programının Gebze Bölgesi’nde başladığını duyurdu. Müdür Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “Aşılarımıza gelir gelmez, büyük ilgi var. Biontech aşımız bildiğiniz üzere devlet hastanelerinde uygulanıyor. 50 yaş ve üzeri vatandaşımızın aşıya karşı olan isteği bizleri sevindirdi. Randevulara büyük ilgi var. Bu durum büyük sevindirici haber, büyük avantaj” yorumunu yaptı. “HAYDİ, HERKES AŞI OLMAYA” Sözlerine devam eden Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “"Şu anda elimizde bir silah var, o da aşı. Sırası gelen hemen herkes aşısını olmalı. Ne kadar çok aşı o kadar çabuk bu salgın belasından kurtulmak anlamına geliyor. Bakın aşı olan bireyin korona olma ihtimali var, yok değil, ama olursa bile o kadar rahat o kadar hafif atlatıyor ki, hastaneye yatışlar engellenmiş oluyor. Bu durumu göz ardı etmeyelim, gerek kendi sağlığımız gerekse toplum sağlığı açısından mutlaka aşı olalım” şeklinde konuşarak vatandaşları aşı olmaya davet etti.
Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, 50 yaş üzeri vatandaşlar için aşı programının başladığını duyurarak, vatandaşların aşıya büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

 

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, 50 yaş üzeri vatandaşlar için aşı programının Gebze Bölgesi’nde başladığını duyurdu. Müdür Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “Aşılarımıza gelir gelmez, büyük ilgi var. Biontech aşımız bildiğiniz üzere devlet hastanelerinde uygulanıyor. 50 yaş ve üzeri vatandaşımızın aşıya karşı olan isteği bizleri sevindirdi. Randevulara büyük ilgi var. Bu durum büyük sevindirici haber, büyük avantaj” yorumunu yaptı.

“HAYDİ, HERKES AŞI OLMAYA”

Sözlerine devam eden Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “"Şu anda elimizde bir silah var, o da aşı. Sırası gelen hemen herkes aşısını olmalı. Ne kadar çok aşı o kadar çabuk bu salgın belasından kurtulmak anlamına geliyor. Bakın aşı olan bireyin korona olma ihtimali var, yok değil, ama olursa bile o kadar rahat o kadar hafif atlatıyor ki, hastaneye yatışlar engellenmiş oluyor. Bu durumu göz ardı etmeyelim, gerek kendi sağlığımız gerekse toplum sağlığı açısından mutlaka aşı olalım” şeklinde konuşarak vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.