Kadıoğlu’ndan işçilere aşı uyarısı!

Gebze 20.06.2021 - 14:22, Güncelleme: 20.06.2021 - 14:22
 

Kadıoğlu’ndan işçilere aşı uyarısı!

Kadıoğlu’ndan işçilere aşı uyarısı!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan aşı merkezlerini ziyaret etti. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan aşı merkezlerine gitti. Ziyarette aşılama merkezlerini yerinde inceleyen Pehlevan ve Kadıoğlu çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Ziyarette Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçilerle aşı hakkında bilgi veren Pehlevan ve Kadıoğlu aşının değerine ve önemine dikkat çekti. Kadıoğlu, işçilere yönelik yaptığı açıklamada “Amacımız, çok fazla kişiyi aşılayıp, pandemiyi biran önce bitirmek, sırası gelen herkesin aşı olması çok büyük değer taşıyor” diyerek işçileri uyardı. İşçilere çevrelerindeki kişileri de aşı olma konusunda uyarmaları gerektiğinin mesajını veren Kadıoğlu, “aşı varsa sağlıkta var” dedi.
Kadıoğlu’ndan işçilere aşı uyarısı!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan aşı merkezlerini ziyaret etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan aşı merkezlerine gitti. Ziyarette aşılama merkezlerini yerinde inceleyen Pehlevan ve Kadıoğlu çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Ziyarette Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçilerle aşı hakkında bilgi veren Pehlevan ve Kadıoğlu aşının değerine ve önemine dikkat çekti. Kadıoğlu, işçilere yönelik yaptığı açıklamada “Amacımız, çok fazla kişiyi aşılayıp, pandemiyi biran önce bitirmek, sırası gelen herkesin aşı olması çok büyük değer taşıyor” diyerek işçileri uyardı. İşçilere çevrelerindeki kişileri de aşı olma konusunda uyarmaları gerektiğinin mesajını veren Kadıoğlu, “aşı varsa sağlıkta var” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.