19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kadir Aydoğdu vefat etti

Gebze 21.07.2021 - 16:42, Güncelleme: 21.07.2021 - 16:47
 

Kadir Aydoğdu vefat etti

Kadir Aydoğdu vefat etti

Kadir Aydoğdu vefat etti Gebze'nin en eski esnaflarından, bölgemizin yakından tanıdığı iş insanı Kadir Aydoğdu (77) hayatını kaybetti.  Gebze'de uzun yıllar lokantacılık üzerine hizmet veren Kadir Aydoğdu bu sabah saat 09.00'da hastanede hayatını kaybetti. Yaklaşık 15 gün önce ameliyat geçiren Aydoğdu, 4 gün önce de fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. 4 gün hastanede tedavi gören Kadir Aydoğdu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merhum Aydoğdu'nun naaşı ikindi namazına müteakiben Çoban Mustafa Paşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra Osman Yılmaz Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gazetemiz olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Kadir Aydoğdu vefat etti

Kadir Aydoğdu vefat etti

Gebze'nin en eski esnaflarından, bölgemizin yakından tanıdığı iş insanı Kadir Aydoğdu (77) hayatını kaybetti.  Gebze'de uzun yıllar lokantacılık üzerine hizmet veren Kadir Aydoğdu bu sabah saat 09.00'da hastanede hayatını kaybetti. Yaklaşık 15 gün önce ameliyat geçiren Aydoğdu, 4 gün önce de fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. 4 gün hastanede tedavi gören Kadir Aydoğdu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merhum Aydoğdu'nun naaşı ikindi namazına müteakiben Çoban Mustafa Paşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra Osman Yılmaz Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gazetemiz olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.