Kağıtspor Başarılarına 1 Yenisini Daha Ekledi

Spor 07.01.2022 - 10:23, Güncelleme: 07.01.2022 - 10:23
 

Kağıtspor Başarılarına 1 Yenisini Daha Ekledi

Kağıtspor Başarılarına 1 Yenisini Daha Ekledi

Türkiye Güreş Federasyonunca organize edilen 2021 yılının son ve 2022 yılının ilk turnuvasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu sporcular kürsünün en üst sırasında yer aldı. HAMZA BRONZLA BİTİRDİ 16-19 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleşen Büyükler Serbest Güreş Türkiye şampiyonasında yarışan Büyükşehir Kağıtspor’un sporcularından Hamza Özkaradeniz 125 kilogramda Avrupa ve Dünya arenalarında Ay Yıldızlı formayla rakiplerini mağlup ederek kürsünün 3. basamağına kadar yükselmeyi  bildi ve bronz madalya ile şampiyonayı bitirdi. Şampiyonada 57 kilogramda mücadele eden Yusuf Demir ve 79 kilogramda Abdülvasi Balta rakiplerini bir bir yenip kürsünün zirvesinde yer alarak altın madalya almaya hak kazandı. 50 PUAN İLE 5. SIRADA Türkiye U23 Serbest Güreş şampiyonasını da Büyükşehir Kağıtspor’ un yetenekli pehlivanları altın madalyalar ile tamamladı. 126 kulüpten 496 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyükşehir Kağıtspor, 50 puanla 5. sırada yer aldı. İBRAHİM HALİL KAY ANILDI Çorum Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda başlayan turnuva önü geçtiğimiz günlerde vefat eden Batman Petrol Spor kafilesi antrenörü İbrahim Halil Kay için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı
Kağıtspor Başarılarına 1 Yenisini Daha Ekledi

Türkiye Güreş Federasyonunca organize edilen 2021 yılının son ve 2022 yılının ilk turnuvasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu sporcular kürsünün en üst sırasında yer aldı.

HAMZA BRONZLA BİTİRDİ

16-19 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleşen Büyükler Serbest Güreş Türkiye şampiyonasında yarışan Büyükşehir Kağıtspor’un sporcularından Hamza Özkaradeniz 125 kilogramda Avrupa ve Dünya arenalarında Ay Yıldızlı formayla rakiplerini mağlup ederek kürsünün 3. basamağına kadar yükselmeyi  bildi ve bronz madalya ile şampiyonayı bitirdi. Şampiyonada 57 kilogramda mücadele eden Yusuf Demir ve 79 kilogramda Abdülvasi Balta rakiplerini bir bir yenip kürsünün zirvesinde yer alarak altın madalya almaya hak kazandı.

50 PUAN İLE 5. SIRADA

Türkiye U23 Serbest Güreş şampiyonasını da Büyükşehir Kağıtspor’ un yetenekli pehlivanları altın madalyalar ile tamamladı. 126 kulüpten 496 sporcunun katıldığı şampiyonada Büyükşehir Kağıtspor, 50 puanla 5. sırada yer aldı.

İBRAHİM HALİL KAY ANILDI

Çorum Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda başlayan turnuva önü geçtiğimiz günlerde vefat eden Batman Petrol Spor kafilesi antrenörü İbrahim Halil Kay için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.