Kağıtspor’un Hayalleri Potada Çeyrek Kaldı

Spor 21.05.2022 - 11:53, Güncelleme: 21.05.2022 - 11:53
 

Kağıtspor’un Hayalleri Potada Çeyrek Kaldı

Kağıtspor’un Hayalleri Potada Çeyrek Kaldı

Türkiye Basketbol Ligi'nde çeyrek finallerinde rekabet eden  ekibimiz  Kocaeli BŞB Kağıtspor sahasında oynadığı Samsunspor önünde 70-82 yenilerek ismini ne yazık ki yarı finallere ekleyemedi. EN SKORER İSİM YILDIRIM OLDU İlk çeyrekten  dördüncü çeyreğe dek soluksuz süren oyun, sonucunda temsilcimiz üzülen taraf oldu. Parkede olağan üstü bir performan sergileyen, ligin iddialı takımlarından biri olan  Samsunspor'u geçemedi. 70-82 final skoruyla serüveni sona eren, mavi beyazlıların İbrahim Yıldırım bulduğu üçlüklerle ekibe umut verdi. 22 sayıyla en skorer oyuncu olan Yıldırım performansı ile takdir toplarken, ekip halinde oldukça iyi oynayan bizim dev adamlar ne yazık ki yarı finali göremedi.
Kağıtspor’un Hayalleri Potada Çeyrek Kaldı

Türkiye Basketbol Ligi'nde çeyrek finallerinde rekabet eden  ekibimiz  Kocaeli BŞB Kağıtspor sahasında oynadığı Samsunspor önünde 70-82 yenilerek ismini ne yazık ki yarı finallere ekleyemedi.

EN SKORER İSİM YILDIRIM OLDU

İlk çeyrekten  dördüncü çeyreğe dek soluksuz süren oyun, sonucunda temsilcimiz üzülen taraf oldu. Parkede olağan üstü bir performan sergileyen, ligin iddialı takımlarından biri olan  Samsunspor'u geçemedi. 70-82 final skoruyla serüveni sona eren, mavi beyazlıların İbrahim Yıldırım bulduğu üçlüklerle ekibe umut verdi. 22 sayıyla en skorer oyuncu olan Yıldırım performansı ile takdir toplarken, ekip halinde oldukça iyi oynayan bizim dev adamlar ne yazık ki yarı finali göremedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.