KAISİAD kahvaltılı toplantılarına başladı

Gebze 10.10.2021 - 16:19, Güncelleme: 10.10.2021 - 16:19
 

KAISİAD kahvaltılı toplantılarına başladı

KAISİAD kahvaltılı toplantılarına başladı

Kısa adı KAISİAD olan Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş adamları Derneği’nin pandemiden dolayı ara verilen ve geleneksel olarak her ay düzenlenen kahvaltılı toplantıları yeniden başladı. Kısa adı KAISİAD olan Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş adamları Derneği, pandemiden dolayı ara verdiği kahvaltılı toplantılarına uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Tuzla Adli 2 Restaurant’ta bir araya gelen KAISİAD’ın kahvaltılı toplantısına yönetiminin yanı sıra yeni katılan üyeleri ve Bursa KAISİAD Başkanı Yener Bulut ile yönetim kurulu da katıldı. Toplantıda bir selamlama konuşması yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş pandeminin dünya ve ülke ekonomisine, ticareti ve sosyal hayata olan olumsuz etkilerine değinerek sürecin hiçbir ülke tarafından iyi yönetilmediğine dikkat çekti. Karakuş, bilim adamlarının başarısız olduğu dünyada, maalesef ülkeyi yönetenlerde başka bir telaşa düşerek savaş uçakları, savaş bombaları geliştirmek ve üretmek için birbirleriyle yarıştı. Pandemide özellikle emek dünyasına katma değer yaratan KOBİ’lerin artan yük ve sıkıntılarının işverenler üzerindeki olumsuz etkilerine yönelik sosyal politikalar geliştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Karakuş, üyelerin KAISİAD gibi derneklere sahip çıkıp, katma değer yaratacak fikir ve paylaşımlarına ihtiyaç olduğunu dile getirdi. “20 SİAD İÇİNDE İLK ÜÇTEYİZ” Başkan Karakuş konuşmasının sonunda ise Bursa KAISİAD Başkanı Yener Bulut’u kürsüye davet ederek mikrofonu Yener Bulut’a bıraktı. Bursa KAISİAD Başkanı Yener Bulut, konuşmasında öncelikle Bursa’daki başarılarını anlatarak 20 SİAD içinde ilk üçte olduklarını söyledi. Bu başarıyı da üyeler ile yaptıkları etkinlikler ve yapmış oldukları başarılı projelerle başardıklarını söyleyen Başkan Yener Bulut SİAD’ların önemine vurgu yaparak, bu tarz yapıların arasındaki iletişimi güçlendirmek ve ortak projelere imza atacak çalışmalara öncülük yapmak için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. BULUT’TAN KARAKUŞ’A ÖZEL İŞLEMELİ TÜRK BAYRAĞI Başkan Karakuş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pandemi öncesi yaptırdıkları özel işlemeli Türk bayrağı motifli ve KAISİAD yazılı Türkiye Haritasını hediye eden Bulut’a teşekkür etti. Sohbette söz alan Nasrettin Bavaş, Nihat Yıldırım ve Özgür Agin misafirleri selamlayarak KAISİAD ve çalışmaları ile ilgili dilek ve temennilerini dile getirdi. Kahvaltı organizasyonu sonunda ise her üyesinde ayrı cevherler olan ve o cevherlerden biriside yazdığı şiirleri kitap haline getiren Osman Adıgüzel’in “Adımlar Sayarım Merdivenleri” şiir kitabını imzaladı.
KAISİAD kahvaltılı toplantılarına başladı

Kısa adı KAISİAD olan Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş adamları Derneği’nin pandemiden dolayı ara verilen ve geleneksel olarak her ay düzenlenen kahvaltılı toplantıları yeniden başladı.

Kısa adı KAISİAD olan Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş adamları Derneği, pandemiden dolayı ara verdiği kahvaltılı toplantılarına uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Tuzla Adli 2 Restaurant’ta bir araya gelen KAISİAD’ın kahvaltılı toplantısına yönetiminin yanı sıra yeni katılan üyeleri ve Bursa KAISİAD Başkanı Yener Bulut ile yönetim kurulu da katıldı. Toplantıda bir selamlama konuşması yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meşaik Karakuş pandeminin dünya ve ülke ekonomisine, ticareti ve sosyal hayata olan olumsuz etkilerine değinerek sürecin hiçbir ülke tarafından iyi yönetilmediğine dikkat çekti. Karakuş, bilim adamlarının başarısız olduğu dünyada, maalesef ülkeyi yönetenlerde başka bir telaşa düşerek savaş uçakları, savaş bombaları geliştirmek ve üretmek için birbirleriyle yarıştı. Pandemide özellikle emek dünyasına katma değer yaratan KOBİ’lerin artan yük ve sıkıntılarının işverenler üzerindeki olumsuz etkilerine yönelik sosyal politikalar geliştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Karakuş, üyelerin KAISİAD gibi derneklere sahip çıkıp, katma değer yaratacak fikir ve paylaşımlarına ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

“20 SİAD İÇİNDE İLK ÜÇTEYİZ”

Başkan Karakuş konuşmasının sonunda ise Bursa KAISİAD Başkanı Yener Bulut’u kürsüye davet ederek mikrofonu Yener Bulut’a bıraktı. Bursa KAISİAD Başkanı Yener Bulut, konuşmasında öncelikle Bursa’daki başarılarını anlatarak 20 SİAD içinde ilk üçte olduklarını söyledi. Bu başarıyı da üyeler ile yaptıkları etkinlikler ve yapmış oldukları başarılı projelerle başardıklarını söyleyen Başkan Yener Bulut SİAD’ların önemine vurgu yaparak, bu tarz yapıların arasındaki iletişimi güçlendirmek ve ortak projelere imza atacak çalışmalara öncülük yapmak için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

BULUT’TAN KARAKUŞ’A ÖZEL İŞLEMELİ TÜRK BAYRAĞI

Başkan Karakuş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pandemi öncesi yaptırdıkları özel işlemeli Türk bayrağı motifli ve KAISİAD yazılı Türkiye Haritasını hediye eden Bulut’a teşekkür etti. Sohbette söz alan Nasrettin Bavaş, Nihat Yıldırım ve Özgür Agin misafirleri selamlayarak KAISİAD ve çalışmaları ile ilgili dilek ve temennilerini dile getirdi. Kahvaltı organizasyonu sonunda ise her üyesinde ayrı cevherler olan ve o cevherlerden biriside yazdığı şiirleri kitap haline getiren Osman Adıgüzel’in “Adımlar Sayarım Merdivenleri” şiir kitabını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.