KAISİAD’tan malzeme desteğine yeşil ışık!

Spor 24.02.2021 - 10:11, Güncelleme: 24.02.2021 - 10:11
 

KAISİAD’tan malzeme desteğine yeşil ışık!

KAISİAD’tan malzeme desteğine yeşil ışık!

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Burhan Taş ile Kars ASKF Sekreteri ve Kars Akyaka Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Veli Aramaz, Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği(KAISİAD) Meşaik Karakuş’u ziyaret etti. Spor adamı Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette, Kars ASKF Başkanı Taş, Kars’ta faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı adına Karakuş’tan destek istedi. Taş yaptığı açıklamada, “Kars’ın çok değerli iş adamlarının yaşadığı Gebze bölgesinden çocuklarımızı ve gençlerimizi sevindirmek adına KAISİAD’ın kıymeti başkanı ve yönetimini ziyaret ettik. Kars gençliği adına ellerini taşın altına koyan başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. KARAKUŞ: KARS’IN ÇOCUKLARI BİZİM ÇOCUKLARIMIZDIR KAISİAD Başkanı Karakuş ise yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kars’ın gençliğini ve geleceğini düşünerek önemli bir görev üstlenen Kars ASKF Başkanı Burhan Ta ve yönetimini kutluyorum. Kars’ın çocukları bizim çocuklarımızdır. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İnşallah yönetimimizle yapacağımız değerlendirmenin ardından Kars’a müjdeli haberler vereceğiz” dedi.
KAISİAD’tan malzeme desteğine yeşil ışık!

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Burhan Taş ile Kars ASKF Sekreteri ve Kars Akyaka Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Veli Aramaz, Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği(KAISİAD) Meşaik Karakuş’u ziyaret etti. Spor adamı Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette, Kars ASKF Başkanı Taş, Kars’ta faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı adına Karakuş’tan destek istedi. Taş yaptığı açıklamada, “Kars’ın çok değerli iş adamlarının yaşadığı Gebze bölgesinden çocuklarımızı ve gençlerimizi sevindirmek adına KAISİAD’ın kıymeti başkanı ve yönetimini ziyaret ettik. Kars gençliği adına ellerini taşın altına koyan başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KARAKUŞ: KARS’IN ÇOCUKLARI BİZİM ÇOCUKLARIMIZDIR

KAISİAD Başkanı Karakuş ise yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kars’ın gençliğini ve geleceğini düşünerek önemli bir görev üstlenen Kars ASKF Başkanı Burhan Ta ve yönetimini kutluyorum. Kars’ın çocukları bizim çocuklarımızdır. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İnşallah yönetimimizle yapacağımız değerlendirmenin ardından Kars’a müjdeli haberler vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.