Kanser Tedavisi Gören Öğretmene Duygusal Kutlama

Kocaeli 25.11.2021 - 12:02, Güncelleme: 25.11.2021 - 12:02
 

Kanser Tedavisi Gören Öğretmene Duygusal Kutlama

Kanser Tedavisi Gören Öğretmene Duygusal Kutlama

Körfez’de, kanser tedavisi gören ana sınıfı öğretmeni Raziye Tekce Gedik'e, 'Öğretmenler Günü' dolayısıyla öğrencileri ve mesai arkadaşları sürpriz kutlama yaptı. Evinin önünde şarkılar söyleyen öğrencilerini gören Raziye öğretmen, gözyaşlarına hakim olamadı. Körfez Petkim Ortaokulunda 20 senedir ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan Raziye Tekce Gedik'e 6 ay önce kanser teşhisi konuldu. Tedavisine başlanan ve yaklaşık 3 aydır kemoterapi alan Raziye Tekce Gedik'e öğrencileri ve mesai arkadaşları tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla evinin önünde sürpriz kutlama yapıldı. Öğrencilerini ve mesai arkadaşlarını evinin önünde kendisine şarkılar söylediğini gören Raziye öğretmen hem şarkılara eşlik etti hem de gözyaşı döktü. Evin önünde bir süre şarkı söyleyen öğrenciler daha sonra Raziye öğretmene balon vererek evden ayrıldı.    
Kanser Tedavisi Gören Öğretmene Duygusal Kutlama

Körfez’de, kanser tedavisi gören ana sınıfı öğretmeni Raziye Tekce Gedik'e, 'Öğretmenler Günü' dolayısıyla öğrencileri ve mesai arkadaşları sürpriz kutlama yaptı. Evinin önünde şarkılar söyleyen öğrencilerini gören Raziye öğretmen, gözyaşlarına hakim olamadı.


Körfez Petkim Ortaokulunda 20 senedir ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan Raziye Tekce Gedik'e 6 ay önce kanser teşhisi konuldu. Tedavisine başlanan ve yaklaşık 3 aydır kemoterapi alan Raziye Tekce Gedik'e öğrencileri ve mesai arkadaşları tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla evinin önünde sürpriz kutlama yapıldı. Öğrencilerini ve mesai arkadaşlarını evinin önünde kendisine şarkılar söylediğini gören Raziye öğretmen hem şarkılara eşlik etti hem de gözyaşı döktü. Evin önünde bir süre şarkı söyleyen öğrenciler daha sonra Raziye öğretmene balon vererek evden ayrıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.