Karagöz’e destek oldular

Gebze 18.06.2022 - 13:35, Güncelleme: 25.12.2022 - 17:11
 

Karagöz’e destek oldular

Karagöz’e destek oldular

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Kent Konseyi Engelli meclisi, ameliyat olduktan sonra yürüme sorunu çeken ve Darıca’da yaşayan Rabia Karagöz’e akülü araba hediye etti. Darıca Bir Umut Engellililer derneği ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Melek Arıkan yaptığı açıklamada; Hayir severimiz Ertuğrul beyin akülü aracını teslimi sırasında başta darıca Kent Konseyi başkanımız Orhan Pala, Engelli Meclisi başkan yardımcısı ve belediye başkan yardımcısı Nurdoğan Yılmaz ile,  DAREN sorumlusu Elif Farımaz ve Figen Soylu’ya derneğim ve engelli meclis başkanı olarak sonsuz teşekkür ederim. İhtiyaç sahibi vatandaşımıza da sağlıklı günlerde kullanmasını diler, hayırseverlerimizin de daha da çoğalmasını temenni ederim.
Karagöz’e destek oldular

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Kent Konseyi Engelli meclisi, ameliyat olduktan sonra yürüme sorunu çeken ve Darıca’da yaşayan Rabia Karagöz’e akülü araba hediye etti.

Darıca Bir Umut Engellililer derneği ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Melek Arıkan yaptığı açıklamada; Hayir severimiz Ertuğrul beyin akülü aracını teslimi sırasında başta darıca Kent Konseyi başkanımız Orhan Pala, Engelli Meclisi başkan yardımcısı ve belediye başkan yardımcısı Nurdoğan Yılmaz ile,  DAREN sorumlusu Elif Farımaz ve Figen Soylu’ya derneğim ve engelli meclis başkanı olarak sonsuz teşekkür ederim. İhtiyaç sahibi vatandaşımıza da sağlıklı günlerde kullanmasını diler, hayırseverlerimizin de daha da çoğalmasını temenni ederim.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.