Karaosmanoğlu, Gebzelilerle yürüdü

Röportaj 30.03.2017 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu, Gebzelilerle yürüdü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla, Gebze Gaziler Dağı’nda sabah sporu yaptı.

Baharın kendini iyiden iyiye gösterdiği bir ortamda gerçekleşen yürüyüştee Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nasrettin Bavaş, çok sayıda bayanların yer aldığı vatandaş grubu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na eşlik etti. Yürüyüşe özellikle ev hanımların katılması dikkat çekerken Belediye Başkanı Karaosmanoğlu vatandaşlarla hem sabah sporu yaptı hem de 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumla ilgili bilgi aktarımlarında bulundu. YÜRÜYÜŞ İLAÇTIR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden beri hergün bir ilçede özellikle de Perşembe günleri Gebze ve Çayırova’da vatandaşlarla birlikte sabah sporu yapan Karaosmanoğlu, “‘Yaptığımız yürüyüş yolları ve traking alanlarıyla halkımızın sağlığını, altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla da şehrimizin sağlığını koruyoruz. Ben halkımızı her hafta günü düzenlediğimiz yürüyüş programlarına davet ediyorum. Yürüyüş tüm hastalıkların ilacı ve tüm organların dostudur. Sağlıklı yaşamanın en önemli parçasıdır. Spor yapma fırsatı olmayanların dahi ideal spor yapma fırsatıdır. Hastalıkların ilacıdır. ’’ dedi.  YÜRÜYÜŞÜN ADRESİ GAZİLER DAĞI Her hafta bir gününü Gebze’ye ayıran Başkan Karaosmanoğlu,  buradaki programına da sabah yürüyüşleriyle başlıyor. Başkan Karaosmanoğlu’nun yürüyüş için en çok tercih ettiği yerlerden birisi de Gebze Gaziler Dağı. Büyükşehir’in yaptığı düzenleme çalışmalarıyla haftanın her günü ziyaretçilere açık hale gelen Gaziler Dağı, Gebze halkının hem ilçe manzarasını seyredebileceği, hem piknik ve yürüyüş yapabileceği yerlerin başında geliyor. Sabah sporuna katılanlara yürüyüş sonunda çorba ve simit ikramında bulunuldu. SADECE SPOR DEĞİL Yürüyüş esnasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile özçekim yapan vatandaşların yanı sıra Gaziler Dağı etrafında ikamet eden vatandaşlarda sorunları ve taleplerine ilişkin Karaosmanoğlu ile görüşme fırsatı yakaladılar. Başkan Karaosmanoğlu vatandaşların talep ve sorunlarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte değerlendirdi. Belediye Başkanı Adnan Köşker’de yardımcısı Nilay Ayran ile birlikte yürüyüş esnasında mini bir toplantı yapma fırsatı da yakaladı. Haber: Adnan Ayvaz
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla, Gebze Gaziler Dağı’nda sabah sporu yaptı.

Baharın kendini iyiden iyiye gösterdiği bir ortamda gerçekleşen yürüyüştee Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nasrettin Bavaş, çok sayıda bayanların yer aldığı vatandaş grubu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na eşlik etti. Yürüyüşe özellikle ev hanımların katılması dikkat çekerken Belediye Başkanı Karaosmanoğlu vatandaşlarla hem sabah sporu yaptı hem de 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumla ilgili bilgi aktarımlarında bulundu.

YÜRÜYÜŞ İLAÇTIR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden beri hergün bir ilçede özellikle de Perşembe günleri Gebze ve Çayırova’da vatandaşlarla birlikte sabah sporu yapan Karaosmanoğlu, “‘Yaptığımız yürüyüş yolları ve traking alanlarıyla halkımızın sağlığını, altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla da şehrimizin sağlığını koruyoruz. Ben halkımızı her hafta günü düzenlediğimiz yürüyüş programlarına davet ediyorum. Yürüyüş tüm hastalıkların ilacı ve tüm organların dostudur. Sağlıklı yaşamanın en önemli parçasıdır. Spor yapma fırsatı olmayanların dahi ideal spor yapma fırsatıdır. Hastalıkların ilacıdır. ’’ dedi. 

YÜRÜYÜŞÜN ADRESİ GAZİLER DAĞI

Her hafta bir gününü Gebze’ye ayıran Başkan Karaosmanoğlu,  buradaki programına da sabah yürüyüşleriyle başlıyor. Başkan Karaosmanoğlu’nun yürüyüş için en çok tercih ettiği yerlerden birisi de Gebze Gaziler Dağı. Büyükşehir’in yaptığı düzenleme çalışmalarıyla haftanın her günü ziyaretçilere açık hale gelen Gaziler Dağı, Gebze halkının hem ilçe manzarasını seyredebileceği, hem piknik ve yürüyüş yapabileceği yerlerin başında geliyor. Sabah sporuna katılanlara yürüyüş sonunda çorba ve simit ikramında bulunuldu.

SADECE SPOR DEĞİL

Yürüyüş esnasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile özçekim yapan vatandaşların yanı sıra Gaziler Dağı etrafında ikamet eden vatandaşlarda sorunları ve taleplerine ilişkin Karaosmanoğlu ile görüşme fırsatı yakaladılar. Başkan Karaosmanoğlu vatandaşların talep ve sorunlarını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte değerlendirdi. Belediye Başkanı Adnan Köşker’de yardımcısı Nilay Ayran ile birlikte yürüyüş esnasında mini bir toplantı yapma fırsatı da yakaladı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.