19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kartepe Belediyesi, Sıfır Atık Belgesi Aldı

Kocaeli 07.01.2022 - 10:03, Güncelleme: 07.01.2022 - 10:03
 

Kartepe Belediyesi, Sıfır Atık Belgesi Aldı

Kartepe Belediyesi, Sıfır Atık Belgesi Aldı

Kartepe Belediyesi, çevre çalışmaları kapsamında "Sıfır Atık Belgesi" aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında Kartepe Belediyesi sıfır atık yönetmeliğini hizmet binasında uygulaması sonrasında Sıfır Atık Belgesi aldı. Belge, Kocaeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından verildi. Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Geri dönüşüm, atıkların kaynağında ayrıştırılması, sıfır atık konularında farkındalığın artırılması ile birlikte çevre bilincinin oluşması ve proje çalışmalarının devamlılığı, uyum ve uygulama çalışmalarının tamamlanması sonucu Kocaeli Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nden temel seviyede Sıfır Atık Belgesi ve İlçe Sıfır Atık Belgemizi aldık. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Kartepe Belediyesi, Sıfır Atık Belgesi Aldı

Kartepe Belediyesi, çevre çalışmaları kapsamında "Sıfır Atık Belgesi" aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında Kartepe Belediyesi sıfır atık yönetmeliğini hizmet binasında uygulaması sonrasında Sıfır Atık Belgesi aldı. Belge, Kocaeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından verildi. Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Geri dönüşüm, atıkların kaynağında ayrıştırılması, sıfır atık konularında farkındalığın artırılması ile birlikte çevre bilincinin oluşması ve proje çalışmalarının devamlılığı, uyum ve uygulama çalışmalarının tamamlanması sonucu Kocaeli Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nden temel seviyede Sıfır Atık Belgesi ve İlçe Sıfır Atık Belgemizi aldık. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.