Kartepe'de Minikler Kukla Tiyatrosu İle Eğlendi

Kültür-Sanat 15.02.2022 - 12:06, Güncelleme: 15.02.2022 - 12:06
 

Kartepe'de Minikler Kukla Tiyatrosu İle Eğlendi

Kartepe'de Minikler Kukla Tiyatrosu İle Eğlendi

Kartepe Belediyesi'nin çocuklara özel düzenlediği "Ahmet ile Mehmet Kukla Tiyatrosu" isimli çocuk oyunu miniklerden ilgi gördü. Kartepe Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen ücretsiz tiyatro günlerinde "Ahmet ile Mehmet Kukla Tiyatrosu" isimli komedi çocuk oyunu çocukları hem eğlendirdi hem öğretti. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz'ün de torunuyla birlikte izlediği çocuk oyununda çocukların hayat içerisinde görebilecekleri durumlar eğlenceli ve öğretici bir dille anlatıldı. Gösteri sırasında seslendirilen çocuk şarkıları hep birlikte söylendi.
Kartepe'de Minikler Kukla Tiyatrosu İle Eğlendi

Kartepe Belediyesi'nin çocuklara özel düzenlediği "Ahmet ile Mehmet Kukla Tiyatrosu" isimli çocuk oyunu miniklerden ilgi gördü.
Kartepe Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen ücretsiz tiyatro günlerinde "Ahmet ile Mehmet Kukla Tiyatrosu" isimli komedi çocuk oyunu çocukları hem eğlendirdi hem öğretti. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz'ün de torunuyla birlikte izlediği çocuk oyununda çocukların hayat içerisinde görebilecekleri durumlar eğlenceli ve öğretici bir dille anlatıldı. Gösteri sırasında seslendirilen çocuk şarkıları hep birlikte söylendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.