Kaskf 36 Yaşında!

Spor 03.01.2022 - 11:44, Güncelleme: 03.01.2022 - 11:44
 

Kaskf 36 Yaşında!

Kaskf 36 Yaşında!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 36 yaşında. Yeni yılla birlikte yeni yaşına adım atan federasyonun yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. BU YOLDA YANIMIZDA YÜRÜDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ  “Bugün Federasyonumuzun Kuruluşunun 36. Yıldönümüne gururla girmiş bulunuyoruz. Her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur. Federasyonumuzun bugünkü başarısında Başkanlarımızın, Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Çalışanlarımızın, Kulüplerimizin kısacası tüm spor camiamızın katkısı olmuştur olmaya da devam edecektir. Biz Kapınızı Amatör Bir Ruhla Çaldık” Sloganı ile bir yılı daha camiamızın hizmetinde geçirmenin onurunu yaşıyoruz. Her geçen yıl artan birikimi ve yeni atılımlarıyla daha da büyüyüp güçlenen Federasyonumuz yeni yılda da sorumluluklarının bilincinde olarak çalışmalarına devam edecek, yılmadan yorulmadan büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarını sürdürecektir. Kuruluşundan bugüne kadar yaptığı katkılarla Federasyonumuzu başarılara ulaştıran tüm Başkanlarımızı, Yönetim Kurulu Üyelerimizi, Kulüplerimizi, Çalışanlarımızı ve Basın Mensuplarını kutluyor gelecekte daha büyük başarılara birlikte imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte başarıyla yürüdüğümüz bu yolda yanımızda yürüdüğünüz için teşekkür ederiz.”
Kaskf 36 Yaşında!

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 36 yaşında. Yeni yılla birlikte yeni yaşına adım atan federasyonun yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

BU YOLDA YANIMIZDA YÜRÜDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

 “Bugün Federasyonumuzun Kuruluşunun 36. Yıldönümüne gururla girmiş bulunuyoruz. Her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur. Federasyonumuzun bugünkü başarısında Başkanlarımızın, Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Çalışanlarımızın, Kulüplerimizin kısacası tüm spor camiamızın katkısı olmuştur olmaya da devam edecektir. Biz Kapınızı Amatör Bir Ruhla Çaldık” Sloganı ile bir yılı daha camiamızın hizmetinde geçirmenin onurunu yaşıyoruz. Her geçen yıl artan birikimi ve yeni atılımlarıyla daha da büyüyüp güçlenen Federasyonumuz yeni yılda da sorumluluklarının bilincinde olarak çalışmalarına devam edecek, yılmadan yorulmadan büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarını sürdürecektir. Kuruluşundan bugüne kadar yaptığı katkılarla Federasyonumuzu başarılara ulaştıran tüm Başkanlarımızı, Yönetim Kurulu Üyelerimizi, Kulüplerimizi, Çalışanlarımızı ve Basın Mensuplarını kutluyor gelecekte daha büyük başarılara birlikte imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte başarıyla yürüdüğümüz bu yolda yanımızda yürüdüğünüz için teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.