19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaya, pandeminin vurduğu esnafı ziyaret etti

Siyaset 08.04.2021 - 12:42, Güncelleme: 08.04.2021 - 12:42
 

Kaya, pandeminin vurduğu esnafı ziyaret etti

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve beraberindeki ekip pandeminin vurduğu Dilovası esnafını ziyaret etti.

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ve yönetimi, Dilovası’na adeta çıkarma yaptı. CHP’li ekip önce, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla Dilovası Devlet Hastanesi ve Aile Sağlık Ocaklarını ziyaret etti. Hastane ve sağlık ocakları ziyaretlerinde sağlık çalışanlarına karanfil dağıtan CHP Kocaeli İl Başkanı Songül Kaya, pandemi döneminin kahramanları sağlık çalışanlarına özverilerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra pandeminin en çok yara alan kesimi, esnafı ziyaret eden CHP’li heyet çarşı esnafı ve semt pazarında esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. ESNAFIMIZ ZORDA CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya esnafın çok zor günler yaşadığını dile getirerek, “CHP Kadın Kolları olarak bugün zor günler yaşayan esnaflarımızı ziyaret ettik. Çoğu esnafımız zorda olduğundan dert yandı. Ekonomideki sıkıntı her alanda kendini gösteriyor. Tüm zorlukların üstüne yasadığımız bu salgın da çok etkiliyor. ‘Siftahsız kapattığımız günler oluyor’ diyen esnaflarımız da vardı. Bu zor günlerde esnafımızın sorun ve taleplerini dinledik” dedi.
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve beraberindeki ekip pandeminin vurduğu Dilovası esnafını ziyaret etti.

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir ve yönetimi, Dilovası’na adeta çıkarma yaptı. CHP’li ekip önce, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla Dilovası Devlet Hastanesi ve Aile Sağlık Ocaklarını ziyaret etti. Hastane ve sağlık ocakları ziyaretlerinde sağlık çalışanlarına karanfil dağıtan CHP Kocaeli İl Başkanı Songül Kaya, pandemi döneminin kahramanları sağlık çalışanlarına özverilerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra pandeminin en çok yara alan kesimi, esnafı ziyaret eden CHP’li heyet çarşı esnafı ve semt pazarında esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

ESNAFIMIZ ZORDA

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya esnafın çok zor günler yaşadığını dile getirerek, “CHP Kadın Kolları olarak bugün zor günler yaşayan esnaflarımızı ziyaret ettik. Çoğu esnafımız zorda olduğundan dert yandı. Ekonomideki sıkıntı her alanda kendini gösteriyor. Tüm zorlukların üstüne yasadığımız bu salgın da çok etkiliyor. ‘Siftahsız kapattığımız günler oluyor’ diyen esnaflarımız da vardı. Bu zor günlerde esnafımızın sorun ve taleplerini dinledik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.