Kaymakam Alkan Dilovası’nda aşı seferberliği başlattı

Dilovası 27.05.2021 - 11:58, Güncelleme: 27.05.2021 - 11:58
 

Kaymakam Alkan Dilovası’nda aşı seferberliği başlattı

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, ilçede koronavirüse karşı adeta aşı seferberliği başlatarak 55 yaş üstü vatandaşların sağlık merkezlerine gitmelerine gerek kalmadan aşı olabilmeleri için mahalle muhtarlıklarında aşılama başlattı.

Dilovası’nda yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Polat ile işbirliği yaparak mahalle muhtarlıklarında aşılama kampanyası başlattı. 55 yaş üstü vatandaşların sağlık kuruluşlarına gitmelerine gerek kalmadan aşılar vatandaşların ayaklarına götürülüyor. MOBİL AŞI ARACI MUHTARLIKLARDA Bir yandan filyasyon çalışmasıyla koronavirüsün izini sürerek teması azaltmaya çalışan sağlık ekipleri, bir yandan da hastaneye gitme imkanı bulamayan vatandaşların aşılanması için mobil aşı aracı ile çaba gösteriyor. Kaymakamlık ve ilçe sağlık müdürlüğü işbirliğinde çalışan sağlık ekipleri, engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara da ulaşarak aşılanmalarını sağlıyor. DUYARLI OLALIM Aşılama çalışmalarının başladığı Diliskelesi Mahallesi’nde 55 yaş üstü vatandaşların aşılandığını dile getiren mahalle muhtarı Mehmet Özay, “Dilovası Kaymakamı Sn. Asım Alkan Bey desteğiyle muhtarlığımızda 55 yaş üstü vatandaşlarımızın Covid-19 aşısı yapıldı. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını rica ediyorum. Herkes evinde yaşayan 55 yaş üstü büyüklerini mobil aşı ekiplerinin bulunduğu muhtarlıklara göndermelerini rica ediyorum” dedi.
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, ilçede koronavirüse karşı adeta aşı seferberliği başlatarak 55 yaş üstü vatandaşların sağlık merkezlerine gitmelerine gerek kalmadan aşı olabilmeleri için mahalle muhtarlıklarında aşılama başlattı.

Dilovası’nda yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Polat ile işbirliği yaparak mahalle muhtarlıklarında aşılama kampanyası başlattı. 55 yaş üstü vatandaşların sağlık kuruluşlarına gitmelerine gerek kalmadan aşılar vatandaşların ayaklarına götürülüyor.

MOBİL AŞI ARACI MUHTARLIKLARDA

Bir yandan filyasyon çalışmasıyla koronavirüsün izini sürerek teması azaltmaya çalışan sağlık ekipleri, bir yandan da hastaneye gitme imkanı bulamayan vatandaşların aşılanması için mobil aşı aracı ile çaba gösteriyor. Kaymakamlık ve ilçe sağlık müdürlüğü işbirliğinde çalışan sağlık ekipleri, engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara da ulaşarak aşılanmalarını sağlıyor.

DUYARLI OLALIM

Aşılama çalışmalarının başladığı Diliskelesi Mahallesi’nde 55 yaş üstü vatandaşların aşılandığını dile getiren mahalle muhtarı Mehmet Özay, “Dilovası Kaymakamı Sn. Asım Alkan Bey desteğiyle muhtarlığımızda 55 yaş üstü vatandaşlarımızın Covid-19 aşısı yapıldı. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını rica ediyorum. Herkes evinde yaşayan 55 yaş üstü büyüklerini mobil aşı ekiplerinin bulunduğu muhtarlıklara göndermelerini rica ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.