Kaymakam Alkan’dan teşekkür plaketi

Dilovası 25.05.2021 - 11:27, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:27
 

Kaymakam Alkan’dan teşekkür plaketi

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve Yaşar Yalaman’a eğitime verdikleri destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.

Eğitime yapmış oldukları 6 bin 650 tablet ve Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaptırdıkları atölye binası için, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve Yaşar Yalaman’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK Ziyarette konuşan Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu, “Her zaman eğitime desteklerimiz devam edecek. Sanayinin ihtiyacı olan yetişmiş eleman kazanmak için bundan sonra da iyileştirme ve geliştirme konularında her türlü desteği de vermeye hazırız” dedi. Ziyarette Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da eşlik etti.
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve Yaşar Yalaman’a eğitime verdikleri destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.

Eğitime yapmış oldukları 6 bin 650 tablet ve Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaptırdıkları atölye binası için, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu ve Yaşar Yalaman’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Ziyarette konuşan Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu, “Her zaman eğitime desteklerimiz devam edecek. Sanayinin ihtiyacı olan yetişmiş eleman kazanmak için bundan sonra da iyileştirme ve geliştirme konularında her türlü desteği de vermeye hazırız” dedi. Ziyarette Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.