Kaymakam Güler Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Gebze 19.11.2021 - 11:26, Güncelleme: 19.11.2021 - 11:26
 

Kaymakam Güler Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Kaymakam Güler Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Gebze Kaymakam’ı Mustafa Güler, geçtiğimiz hafta Emlak Konutları Anadolu Lisesi öğrencilerinin içinde bulunduğu servis minibüsünün dere yatağına devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Mustafa Güler’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşlik etti.  İlk olarak Ulus Mahallesinde ikamet eden Rabia Üst’ün taziye evini ziyaret eden Kaymakam Güler; “9 Kasım tarihinde meydana gelen elim trafik kazası sonucu, maalesef 4 yavrumuzu ve 1 vatandaşımızı kaybettik. Acımız çok büyük, başınız sağ olsun. Sizlerin acısı bizlerin acısıdır. Hayatını kaybeden öğrencilerimize ve vatandaşımıza Allah’tan rahmet, sizlere sabır diliyorum. Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin.” diyerek taziye evinden ayrıldı. Daha sonra Beylikbağı Mahallesine ikamet eden ve aynı kazada hayatını kaybeden Ege Yılmaz’ın taziye evini ziyaret eden Kaymakam Güler, "Yavrularımızın vefatı bizleri derinden etkiledi. Vefatlarından dolayı duyduğum üzüntüyü tarif edemem. Allah bu tür olayların bir daha yaşatmasın.  Hayatını kaybeden öğrencimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun.  Allah ailelerimize sabır versin" dedi.  Her iki taziye evinde de vefat edenler için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Acılı ailelere taziyelerini ileten Kaymakam Güler, ailelerin acısını paylaştıklarını dile getirdi. Üst ve Yılmaz Aileleri de acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür etti.   
Kaymakam Güler Acılı Aileleri Yalnız Bırakmadı

Gebze Kaymakam’ı Mustafa Güler, geçtiğimiz hafta Emlak Konutları Anadolu Lisesi öğrencilerinin içinde bulunduğu servis minibüsünün dere yatağına devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerini ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Mustafa Güler’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eşlik etti.  İlk olarak Ulus Mahallesinde ikamet eden Rabia Üst’ün taziye evini ziyaret eden Kaymakam Güler; “9 Kasım tarihinde meydana gelen elim trafik kazası sonucu, maalesef 4 yavrumuzu ve 1 vatandaşımızı kaybettik. Acımız çok büyük, başınız sağ olsun. Sizlerin acısı bizlerin acısıdır. Hayatını kaybeden öğrencilerimize ve vatandaşımıza Allah’tan rahmet, sizlere sabır diliyorum. Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin.” diyerek taziye evinden ayrıldı.

Daha sonra Beylikbağı Mahallesine ikamet eden ve aynı kazada hayatını kaybeden Ege Yılmaz’ın taziye evini ziyaret eden Kaymakam Güler, "Yavrularımızın vefatı bizleri derinden etkiledi. Vefatlarından dolayı duyduğum üzüntüyü tarif edemem. Allah bu tür olayların bir daha yaşatmasın.  Hayatını kaybeden öğrencimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun.  Allah ailelerimize sabır versin" dedi. 

Her iki taziye evinde de vefat edenler için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Acılı ailelere taziyelerini ileten Kaymakam Güler, ailelerin acısını paylaştıklarını dile getirdi. Üst ve Yılmaz Aileleri de acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.