Kaymakam Güler, Gebze Huzurevi’ne gitti!

Gebze 03.10.2021 - 13:04, Güncelleme: 03.10.2021 - 13:04
 

Kaymakam Güler, Gebze Huzurevi’ne gitti!

Kaymakam Güler, Gebze Huzurevi’ne gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler; 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Gebze Huzurevini ziyaret etti. Kaymakam Mustafa Güler’e ziyarette Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir ve Huzurevi Müdürü Yıldız Özer eşlik etti. Koronavirüs tedbirlerinin gözetildiği ziyarette; Kaymakam Güler huzurevinde kalan yaşlılarımızla sohbet ederek, istek ve arzularını dinledi. YAŞLILARIMIZ HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR Ziyarette 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününün yaşlılarımızı hatırlamak ve onlarla birlikte olmak için güzel bir vesile olduğunu ve büyüklerimizin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini ifade eden Kaymakam Güler "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olarak kutladığımız bugün, yaşlılarımızı ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Tecrübe ve düşünceleriyle bizlere yol gösteren yaşlılarımız her zaman başımızın tacıdır. Buraya her gelişimizde büyüklerimizin gülen yüzünüzü görmek, onların huzurlu ve mutlu olduklarını görmek, onların hayır dualarını almak bizim için çok büyük bir mutluluk. Bu vesile ile her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle tüm büyüklerimize saygı ve sevgilerimi sunuyor, sağlıklı, huzurlu bir yaşam temenni ediyorum" dedi. HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR Yaşlılarla tek tek ilgilenerek onların hayır duasını alan Kaymakam Mustafa Güler, Huzurevinde kalanlara hediyeler vererek hayatlarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini temenni etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden huzurevi sakinleri, hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu söyleyerek Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür ettiler.
Kaymakam Güler, Gebze Huzurevi’ne gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler; 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Gebze Huzurevini ziyaret etti. Kaymakam Mustafa Güler’e ziyarette Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir ve Huzurevi Müdürü Yıldız Özer eşlik etti. Koronavirüs tedbirlerinin gözetildiği ziyarette; Kaymakam Güler huzurevinde kalan yaşlılarımızla sohbet ederek, istek ve arzularını dinledi.

YAŞLILARIMIZ HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR

Ziyarette 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününün yaşlılarımızı hatırlamak ve onlarla birlikte olmak için güzel bir vesile olduğunu ve büyüklerimizin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini ifade eden Kaymakam Güler "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olarak kutladığımız bugün, yaşlılarımızı ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Tecrübe ve düşünceleriyle bizlere yol gösteren yaşlılarımız her zaman başımızın tacıdır. Buraya her gelişimizde büyüklerimizin gülen yüzünüzü görmek, onların huzurlu ve mutlu olduklarını görmek, onların hayır dualarını almak bizim için çok büyük bir mutluluk. Bu vesile ile her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle tüm büyüklerimize saygı ve sevgilerimi sunuyor, sağlıklı, huzurlu bir yaşam temenni ediyorum" dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Yaşlılarla tek tek ilgilenerek onların hayır duasını alan Kaymakam Mustafa Güler, Huzurevinde kalanlara hediyeler vererek hayatlarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini temenni etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden huzurevi sakinleri, hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu söyleyerek Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.