19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler, gönüllere dokunuyor!

Gebze 25.09.2021 - 13:25, Güncelleme: 25.09.2021 - 13:25
 

Kaymakam Güler, gönüllere dokunuyor!

Kaymakam Güler, gönüllere dokunuyor!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, engelli ve yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinledi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ilk olarak Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından almış olduğu yardımlar ile geçimini sağlayan yüzde 77 engelli H. Işık’ı ziyaret etti. Evine konuk olduğu vatandaşımız ile bir süre sohbet ederek vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler, beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi. YOKSUNLUK İÇİNDE YAŞAMANIZA GÖNLÜMÜZ RAZI OLMAZ Daha sonra Güner ve Uğuz ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler; “Ailelerimizin sorunlarını dinleyerek özellikle yaşam koşullarını yerinde görmek için evlerinde ziyaret etmekteyiz. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. ÇOCUKLARA KİTAP VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde aile fertleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Güler,  sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi. Kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.
Kaymakam Güler, gönüllere dokunuyor!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, engelli ve yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ilk olarak Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından almış olduğu yardımlar ile geçimini sağlayan yüzde 77 engelli H. Işık’ı ziyaret etti. Evine konuk olduğu vatandaşımız ile bir süre sohbet ederek vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler, beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi.

YOKSUNLUK İÇİNDE YAŞAMANIZA GÖNLÜMÜZ RAZI OLMAZ

Daha sonra Güner ve Uğuz ailelerini ziyaret eden Kaymakam Güler; “Ailelerimizin sorunlarını dinleyerek özellikle yaşam koşullarını yerinde görmek için evlerinde ziyaret etmekteyiz. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLARA KİTAP VE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ

Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde aile fertleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Güler,  sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi. Kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.