19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler Hayatlara Dokunmaya Devam Ediyor

Gebze 19.11.2021 - 11:39, Güncelleme: 19.11.2021 - 11:39
 

Kaymakam Güler Hayatlara Dokunmaya Devam Ediyor

Kaymakam Güler Hayatlara Dokunmaya Devam Ediyor

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret ederek hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Perşembe günlerini ilçemizdeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek geçiren Kaymakam Mustafa Güler, bu hafta Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden Akkuş ailesi ile aynı mahallede ikamet eden Kılıçoğlu ailelerini ziyaret etti. Evlerine konuk olduğu vatandaşlarımız ile bir süre sohbet ederek vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler, beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi. Vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemesini sağlamak ve her zaman onların yanında olduklarını göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Kaymakam Güler “Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir.” dedi. Daha sonra Yavuz Selim Mahallesinde İkamet eden Demir ailesi ile Köşklü Çeşme Mahallesinde ikamet eden Nazlı ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler; “Ailelerimizin sorunlarını dinleyerek özellikle yaşam koşullarını yerinde görmek için evlerinde ziyaret etmekteyiz. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz.” diye konuştu. Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde aile fertleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Güler,  sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi.  Kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri çok mutlu etti” dediler.  
Kaymakam Güler Hayatlara Dokunmaya Devam Ediyor

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret ederek hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

Perşembe günlerini ilçemizdeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek geçiren Kaymakam Mustafa Güler, bu hafta Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden Akkuş ailesi ile aynı mahallede ikamet eden Kılıçoğlu ailelerini ziyaret etti. Evlerine konuk olduğu vatandaşlarımız ile bir süre sohbet ederek vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunlarını dinleyen Kaymakam Güler, beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi.

Vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemesini sağlamak ve her zaman onların yanında olduklarını göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Kaymakam Güler “Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir.” dedi.

Daha sonra Yavuz Selim Mahallesinde İkamet eden Demir ailesi ile Köşklü Çeşme Mahallesinde ikamet eden Nazlı ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler; “Ailelerimizin sorunlarını dinleyerek özellikle yaşam koşullarını yerinde görmek için evlerinde ziyaret etmekteyiz. Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda, yoksunluk içinde yaşamasına gönlümüz razı olmaz.” diye konuştu.

Gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde aile fertleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Güler,  sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi. 

Kendilerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkür eden aileler ise “Sayın Kaymakamımızdan Allah razı olsun bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizleri çok mutlu etti” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.