Kaymakam Güler, her fırsatta şehit aileleri ve gazilerin yanında!

Gebze 10.08.2021 - 10:43, Güncelleme: 10.08.2021 - 10:43
 

Kaymakam Güler, her fırsatta şehit aileleri ve gazilerin yanında!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti. Ziyarette şehit ailelerinin ve gazilerin taleplerini dinleyen Kaymakam Güler, şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirtti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri pandemi kurallarına da riayet ederek evlerinde ziyaret ediyor. İlk olarak Hatay İskenderun’da Şehit olan Mehmet Sezai Basakçı’nın ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler “Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri her zaman baş tacımızdır. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu toprakları kanlarıyla vatan yaptılar. Bizler de vatan toprağı için can verenlerin hatıralarına ve emanetlerine sahip çıkacağız. İnanıyoruz ki şehit ailelerimizin her ne kadar acıları olsa da bu onuru hep birlikte yaşıyorlar ve bu ülkenin geleceğine ait güzel işlerin başarılması, bugünkü özgürlük ortamımızın olması için minnet duyduğumuz şehitlerimizin hatırasını yaşatmaya çalışıyorlar. Bizler şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Onların bizlere emanet olan ailelerini, yakınlarını da ailemiz olarak görüyoruz.” dedi. “HAKKINIZ ÖDENMEZ” Ardından Kıbrıs Gazisi Hüseyin Salman ve İç güvenlik Gazisi Adem Aksu’yu ziyaret eden Kaymakam Güler, gazilerin hal ve hatırlarını sorarak, “Şehitlik ve Gazilik, bizim için şereflerin en yücesidir. Şehitlerimiz ve şehit olmayı göze alan Gazilerimizde cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdırlar. Yaşayan gazilerimize sağlık ve mutluluk içinde uzun bir hayat temenni ediyorum” dedi. Ziyarette gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Güler, iç güvenlik gazisine geçmiş olsun dileklerini iletirken, Kıbrıs gazisine ise hayırlı ömür temennisinde bulundu. Şehit aileleri ve gaziler ise ziyaretlerden memnun kaldıklarını ve devletin kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek Kaymakam Güler’e teşekkürlerini iletti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti. Ziyarette şehit ailelerinin ve gazilerin taleplerini dinleyen Kaymakam Güler, şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirtti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında şehit ailelerini ve gazileri pandemi kurallarına da riayet ederek evlerinde ziyaret ediyor. İlk olarak Hatay İskenderun’da Şehit olan Mehmet Sezai Basakçı’nın ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler “Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri her zaman baş tacımızdır. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu toprakları kanlarıyla vatan yaptılar. Bizler de vatan toprağı için can verenlerin hatıralarına ve emanetlerine sahip çıkacağız. İnanıyoruz ki şehit ailelerimizin her ne kadar acıları olsa da bu onuru hep birlikte yaşıyorlar ve bu ülkenin geleceğine ait güzel işlerin başarılması, bugünkü özgürlük ortamımızın olması için minnet duyduğumuz şehitlerimizin hatırasını yaşatmaya çalışıyorlar. Bizler şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Onların bizlere emanet olan ailelerini, yakınlarını da ailemiz olarak görüyoruz.” dedi.

“HAKKINIZ ÖDENMEZ”

Ardından Kıbrıs Gazisi Hüseyin Salman ve İç güvenlik Gazisi Adem Aksu’yu ziyaret eden Kaymakam Güler, gazilerin hal ve hatırlarını sorarak, “Şehitlik ve Gazilik, bizim için şereflerin en yücesidir. Şehitlerimiz ve şehit olmayı göze alan Gazilerimizde cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdırlar. Yaşayan gazilerimize sağlık ve mutluluk içinde uzun bir hayat temenni ediyorum” dedi. Ziyarette gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Güler, iç güvenlik gazisine geçmiş olsun dileklerini iletirken, Kıbrıs gazisine ise hayırlı ömür temennisinde bulundu. Şehit aileleri ve gaziler ise ziyaretlerden memnun kaldıklarını ve devletin kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek Kaymakam Güler’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.