19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler, Kıbrıs gazilerinin evinde!

Gebze 30.09.2021 - 10:33, Güncelleme: 30.09.2021 - 10:33
 

Kaymakam Güler, Kıbrıs gazilerinin evinde!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazi Sabri Gün ve Camal Uluçay’ı evinde ziyaret etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazileri evlerinde ziyaret etti. İlk olarak Kıbrıs Gazisi Sabri Gün’ü Pelitli Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Kaymakam Güler, aileyle yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. “HER KOŞULDA YANINIZDAYIZ” Bir sonraki ziyaretini Kıbrıs Gazisi Camal Uluçay’ı Ovacık Mahallesi’ndeki evine gerçekleştiren Kaymakam Güler “Gazilerimiz, fedakârlıklarıyla bizlere nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan etmiştir. Bugün ecdadımızdan aldığımız aynı ruhla ve aynı düsturla yolumuza devam ediyor, istiklal ve istikbalimize yönelen tüm tehditlere karşı koyuyoruz. Şehit ve gazilerimizden aldığımız inanç ve kararlılıkla vatanımıza sahip çıkıyoruz. Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Devletimizin tüm kurum-kuruluşları ve imkânlarıyla yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi. İLK KEZ BİR DEVLET BÜYÜĞÜ BİZLERİ ZİYARET EDİYOR Ziyaret esnasında Kıbrıs gazileri bu zamana kadar kendilerini ilk kez devlet büyüğü tarafından ziyaret edildiklerini ifade ederek bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Güler’e  teşekkür ettiler. Devletimize ve devleti yöneten büyüklerimize, milletimizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için dua ettiler.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazi Sabri Gün ve Camal Uluçay’ı evinde ziyaret etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazileri evlerinde ziyaret etti. İlk olarak Kıbrıs Gazisi Sabri Gün’ü Pelitli Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Kaymakam Güler, aileyle yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.

“HER KOŞULDA YANINIZDAYIZ”

Bir sonraki ziyaretini Kıbrıs Gazisi Camal Uluçay’ı Ovacık Mahallesi’ndeki evine gerçekleştiren Kaymakam Güler “Gazilerimiz, fedakârlıklarıyla bizlere nice şanlı zaferler ve kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan etmiştir. Bugün ecdadımızdan aldığımız aynı ruhla ve aynı düsturla yolumuza devam ediyor, istiklal ve istikbalimize yönelen tüm tehditlere karşı koyuyoruz. Şehit ve gazilerimizden aldığımız inanç ve kararlılıkla vatanımıza sahip çıkıyoruz. Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Devletimizin tüm kurum-kuruluşları ve imkânlarıyla yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

İLK KEZ BİR DEVLET BÜYÜĞÜ BİZLERİ ZİYARET EDİYOR

Ziyaret esnasında Kıbrıs gazileri bu zamana kadar kendilerini ilk kez devlet büyüğü tarafından ziyaret edildiklerini ifade ederek bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Güler’e  teşekkür ettiler. Devletimize ve devleti yöneten büyüklerimize, milletimizin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için dua ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.