19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler, Muallimköy’deki KYK yurdunu inceledi!

Gebze 23.09.2021 - 16:14, Güncelleme: 23.09.2021 - 16:14
 

Kaymakam Güler, Muallimköy’deki KYK yurdunu inceledi!

Kaymakam Güler, Muallimköy’deki KYK yurdunu inceledi!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 2021 yılının ilk aylarında Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu hizmet binalarında yapılmaya başlanan güçlendirme çalışmaları neticesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait Muallimköy’de bulunan Öğrenci Yurt Binasında tamamlanan güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretlerinde yaptığı açıklamada Kaymakam Güler; “Bu konu bizim için çok önemliydi zaman zaman basında haber konusu olmuştu. Bizlerin, yurt müdürümüzün takibi sonucunda Bakanlığımız ödeneğini ayırıp acil olarak ihalesini yaptı. Bakanlığımıza çok teşekkür ederiz. Daha önce Yurt Binalarındaki güçlendirme çalışmalarının 2021-2022 eğitim öğretim dönemine, Eylül ayına yetiştirilmesini planlanıyoruz demiştik ve 7 aylık süren çalışmalar sonucu yeni eğitim ve öğretim döneminde güçlendirme çalışmaları tamamlanmıştır.  Üniversite öğrencilerimizin sağlıklı ve daha güvenli bir ortamda eğitim alabilmeleri için çalışmaları titizlikle takip ediyoruz” dedi. “KALACAK YERİ OLMAYANLAR İÇİN ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ” 24 Eylül tarihinden itibaren öğrencilerimizin yurda kabul edilmeye başlanacağını söyleyen Kaymakam Güler, inşaat çalışmalarının tamamen bitirildiğini, birkaç gün içerisinde temizlik çalışmaları ve donanım eksikliklerinin de tamamlanacağını, çocuklarımızın huzurlu, güvenle kalabileceği yurt binalarının olduğunu belirtti. Kaymakam Güler, “Kalacak yeri olmayan öğrencilerimiz içinde görüşmeler yapıyoruz. Çözülmesi için her türlü gayreti sarf ediyoruz, inşallah çocuklarımıza yeni kalacak yerler için çözüm üretiriz” dedi. ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI Gebze Muallimköy Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Bilgiç’e de hayırlı olsun temennisinde bulunan Kaymakam Güler, yeni görevinde başarılar diledi. Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Mustafa Bilgiç Kaymakam Güler'e çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkürlerini sundu.
Kaymakam Güler, Muallimköy’deki KYK yurdunu inceledi!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 2021 yılının ilk aylarında Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu hizmet binalarında yapılmaya başlanan güçlendirme çalışmaları neticesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait Muallimköy’de bulunan Öğrenci Yurt Binasında tamamlanan güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaretlerinde yaptığı açıklamada Kaymakam Güler; “Bu konu bizim için çok önemliydi zaman zaman basında haber konusu olmuştu. Bizlerin, yurt müdürümüzün takibi sonucunda Bakanlığımız ödeneğini ayırıp acil olarak ihalesini yaptı. Bakanlığımıza çok teşekkür ederiz. Daha önce Yurt Binalarındaki güçlendirme çalışmalarının 2021-2022 eğitim öğretim dönemine, Eylül ayına yetiştirilmesini planlanıyoruz demiştik ve 7 aylık süren çalışmalar sonucu yeni eğitim ve öğretim döneminde güçlendirme çalışmaları tamamlanmıştır.  Üniversite öğrencilerimizin sağlıklı ve daha güvenli bir ortamda eğitim alabilmeleri için çalışmaları titizlikle takip ediyoruz” dedi.

“KALACAK YERİ OLMAYANLAR İÇİN ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

24 Eylül tarihinden itibaren öğrencilerimizin yurda kabul edilmeye başlanacağını söyleyen Kaymakam Güler, inşaat çalışmalarının tamamen bitirildiğini, birkaç gün içerisinde temizlik çalışmaları ve donanım eksikliklerinin de tamamlanacağını, çocuklarımızın huzurlu, güvenle kalabileceği yurt binalarının olduğunu belirtti. Kaymakam Güler, “Kalacak yeri olmayan öğrencilerimiz içinde görüşmeler yapıyoruz. Çözülmesi için her türlü gayreti sarf ediyoruz, inşallah çocuklarımıza yeni kalacak yerler için çözüm üretiriz” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Gebze Muallimköy Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü olarak göreve başlayan Mustafa Bilgiç’e de hayırlı olsun temennisinde bulunan Kaymakam Güler, yeni görevinde başarılar diledi. Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Mustafa Bilgiç Kaymakam Güler'e çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.