Kaymakam Güler, öğrencilerin sergisinde!

Gebze 14.10.2021 - 10:30, Güncelleme: 14.10.2021 - 10:30
 

Kaymakam Güler, öğrencilerin sergisinde!

Emlak Konutları Alparslan İlkokulu 4.Sınıf öğrencileri, resim sergisi düzenledi. Sergiye Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz katılarak öğrencilerden sergide yer alan resimler hakkında bilgi aldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Emlak Konutları Alparslan İlkokulu 4.Sınıf öğrencilerinin düzenlemiş olduğu resim sergisine katıldı. Sergi açılışında Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul ve kurum müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış kurdelesinden sonra sergiyi gezerek, sergide yer alan resimler hakkında bilgi alan Kaymakam Güler, “Bu sergide emeği geçenlere teşekkür ederim. Sizlerle beraber öğrencilerin yaptığı resim sergisini hep beraber açacağız. Çocuklarımıza müziği, sanatı ve sporu sevdirmemiz lazım. Çok iyi yetiştirerek geleceğe hazırlamamız lazım. Çünkü sanatsal ve kültürel aktiviteler içerisinde sevgi ve emek barındırıyor. Sanatın emek ve sevgi ile büyütülmesi gerekmektedir. SERGİYİ GEZİP ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ünde dediği gibi ‘Bir millet sanattan ve sanatkârdan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal, bir kolu çolak, sakat ve alil bir kimse gibidir. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur. ’Bize emanet ettiğiniz çocuklarımıza okulda öğretmenlerimiz ellerinden geldiği kadar bilgiyi beceriyi ve güzel ahlakı öğretmeye çalışıyorlar. Evlerimizde ise annelerimiz bu görevi yürütüyor. Çocuklarımızı iki kanattan yetiştirerek bir taraftan güzel ahlakı, sevgiyi, saygıyı, iyi huy ve alışkanlıkları edindirmemiz diğer taraftan da ilim ve fen kanadında dünyaya açılmalarını sağlamamız lazım” dedi. Kaymakam Güler, akabinde sergiyi gezerek öğrencilerle yakından ilgilenip bir süre sohbet etti. Sergide emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Emlak Konutları Alparslan İlkokulu 4.Sınıf öğrencileri, resim sergisi düzenledi. Sergiye Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz katılarak öğrencilerden sergide yer alan resimler hakkında bilgi aldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Emlak Konutları Alparslan İlkokulu 4.Sınıf öğrencilerinin düzenlemiş olduğu resim sergisine katıldı. Sergi açılışında Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, okul ve kurum müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış kurdelesinden sonra sergiyi gezerek, sergide yer alan resimler hakkında bilgi alan Kaymakam Güler, “Bu sergide emeği geçenlere teşekkür ederim. Sizlerle beraber öğrencilerin yaptığı resim sergisini hep beraber açacağız. Çocuklarımıza müziği, sanatı ve sporu sevdirmemiz lazım. Çok iyi yetiştirerek geleceğe hazırlamamız lazım. Çünkü sanatsal ve kültürel aktiviteler içerisinde sevgi ve emek barındırıyor. Sanatın emek ve sevgi ile büyütülmesi gerekmektedir.

SERGİYİ GEZİP ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ünde dediği gibi ‘Bir millet sanattan ve sanatkârdan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal, bir kolu çolak, sakat ve alil bir kimse gibidir. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur. ’Bize emanet ettiğiniz çocuklarımıza okulda öğretmenlerimiz ellerinden geldiği kadar bilgiyi beceriyi ve güzel ahlakı öğretmeye çalışıyorlar. Evlerimizde ise annelerimiz bu görevi yürütüyor. Çocuklarımızı iki kanattan yetiştirerek bir taraftan güzel ahlakı, sevgiyi, saygıyı, iyi huy ve alışkanlıkları edindirmemiz diğer taraftan da ilim ve fen kanadında dünyaya açılmalarını sağlamamız lazım” dedi. Kaymakam Güler, akabinde sergiyi gezerek öğrencilerle yakından ilgilenip bir süre sohbet etti. Sergide emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.