19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler Orhan Gazi Öğrencilerle Buluştu

Kocaeli 30.11.2021 - 10:51, Güncelleme: 30.11.2021 - 14:00
 

Kaymakam Güler Orhan Gazi Öğrencilerle Buluştu

Kaymakam Güler Orhan Gazi Öğrencilerle Buluştu

Bayrak Törenine Kaymakam Mustafa Güler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Katıldı. Törende konuşan Kaymakam Güler  “Kıymetli Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Okul Müdürüm, değerli Öğretmenlerimiz, istikbalimiz sevgili yavrularımız ve onların kıymetli anne babaları; hepinize hayırlı sabahlar diliyor, en kalbi, en içten duygularımla sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sevgili Yavrularım; Okulları her pazartesi ziyaret etmekteki amacımız siz değerli öğrencilerimiz ile beraber olmak hem okullarınızın fiziki şartlarını görmek hem de öğretmenlerimiz ile eğitim konusunda hasbihal etmek ve toplantı yapmaktır. Sizlerin burada yapacağınız şey öğretmenlerimizi iyi dinleyerek derslerinize iyi çalışmak, annenizin babanızın sözünden çıkmamaktır. Önünüzde uzun bir ömür var. Bu ömrün içerisinde kendinizi değerli hissedin. Kendiniz içinde değerlisiniz, aileniz içinde, toplum içinde değerlisiniz. Bu değerinizi muhafaza etmek yükseltmek içinde üzerinize konacak her bilgi sizi çok daha kıymetlendirir. Bununla beraber insani değerlerimiz çok önemlidir. Bizim özümüzde bizim dinimizde doğruluk dürüstlük, hoşgörülü olmak esastır. Doğru, güzel ahlak sahibi olarak arkadaşlarınıza yardım etmelisiniz, arkadaşlarınızla büyükleriniz ile öğretmenleriniz ile selamlaşın birbirinizi kırmamalısınız ve üzmemelisiniz.  Ailemize karşı, çevremize karşı, okulumuza karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumlulukları yerine getirirken çok dikkatli olun evlerimizde, okulumuzda hepimizin sorumlulukları var. Anne ve babalarınıza karşı saygılı olun. Onların sözlerini iyi dinleyin. Evlerinizde size verdikleri sorumlulukları yerine getirin ve onları üzmeyiniz. Okulda öğretmenlerinizi iyi dinleyip çok çalışıp çok okuyarak ve mutlaka bir yabancı dil öğrenerek, iyi bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmalısınız. Hepinize derslerinizde başarılar diliyor güzel bir hayat temenni ediyorum” dedi. Bayrak töreninin ardından Kaymakam Mustafa Güler öğretmenler ile kısa bir değerlendirme toplantısı yaparak öğrencilerin durumu, okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra sınıfları dolaşan Kaymakam Güler, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.
Kaymakam Güler Orhan Gazi Öğrencilerle Buluştu

Bayrak Törenine Kaymakam Mustafa Güler, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Güler  “Kıymetli Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Okul Müdürüm, değerli Öğretmenlerimiz, istikbalimiz sevgili yavrularımız ve onların kıymetli anne babaları; hepinize hayırlı sabahlar diliyor, en kalbi, en içten duygularımla sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Sevgili Yavrularım;

Okulları her pazartesi ziyaret etmekteki amacımız siz değerli öğrencilerimiz ile beraber olmak hem okullarınızın fiziki şartlarını görmek hem de öğretmenlerimiz ile eğitim konusunda hasbihal etmek ve toplantı yapmaktır.

Sizlerin burada yapacağınız şey öğretmenlerimizi iyi dinleyerek derslerinize iyi çalışmak, annenizin babanızın sözünden çıkmamaktır. Önünüzde uzun bir ömür var. Bu ömrün içerisinde kendinizi değerli hissedin. Kendiniz içinde değerlisiniz, aileniz içinde, toplum içinde değerlisiniz. Bu değerinizi muhafaza etmek yükseltmek içinde üzerinize konacak her bilgi sizi çok daha kıymetlendirir. Bununla beraber insani değerlerimiz çok önemlidir. Bizim özümüzde bizim dinimizde doğruluk dürüstlük, hoşgörülü olmak esastır. Doğru, güzel ahlak sahibi olarak arkadaşlarınıza yardım etmelisiniz, arkadaşlarınızla büyükleriniz ile öğretmenleriniz ile selamlaşın birbirinizi kırmamalısınız ve üzmemelisiniz.  Ailemize karşı, çevremize karşı, okulumuza karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumlulukları yerine getirirken çok dikkatli olun evlerimizde, okulumuzda hepimizin sorumlulukları var. Anne ve babalarınıza karşı saygılı olun. Onların sözlerini iyi dinleyin. Evlerinizde size verdikleri sorumlulukları yerine getirin ve onları üzmeyiniz. Okulda öğretmenlerinizi iyi dinleyip çok çalışıp çok okuyarak ve mutlaka bir yabancı dil öğrenerek, iyi bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmalısınız. Hepinize derslerinizde başarılar diliyor güzel bir hayat temenni ediyorum” dedi.

Bayrak töreninin ardından Kaymakam Mustafa Güler öğretmenler ile kısa bir değerlendirme toplantısı yaparak öğrencilerin durumu, okulun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra sınıfları dolaşan Kaymakam Güler, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.