Kaymakam Güler, PTT ve İlçe Spor Müdürüne gitti!

Gebze 24.09.2021 - 15:29, Güncelleme: 24.09.2021 - 15:29
 

Kaymakam Güler, PTT ve İlçe Spor Müdürüne gitti!

Kaymakam Güler, PTT ve İlçe Spor Müdürüne gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler PTT Müdürü olarak göreve başlayan Rıza Doğru’ya iade-i ziyarette bulundu. Yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında kolaylıklar diledi. PTT Müdürü Rıza Doğru çalışmalar hakkında bilgi vererek ziyaretlerinden ötürü Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundu. RESUL KOTAN’I DA ZİYARET ETTİ Akabinde yaklaşık 6 yıldır KYK Gebze Yurt Müdürü olarak görev yapmakta iken Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine atanan Resul Kotan’a yeni görev yerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Mustafa Güler Resul Kotan’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Kaymakamımıza nazik ziyaretleri için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum." sözleriyle duygularını ifade etti
Kaymakam Güler, PTT ve İlçe Spor Müdürüne gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler PTT Müdürü olarak göreve başlayan Rıza Doğru’ya iade-i ziyarette bulundu. Yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında kolaylıklar diledi. PTT Müdürü Rıza Doğru çalışmalar hakkında bilgi vererek ziyaretlerinden ötürü Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundu.

RESUL KOTAN’I DA ZİYARET ETTİ

Akabinde yaklaşık 6 yıldır KYK Gebze Yurt Müdürü olarak görev yapmakta iken Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine atanan Resul Kotan’a yeni görev yerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Mustafa Güler Resul Kotan’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Kaymakamımıza nazik ziyaretleri için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum." sözleriyle duygularını ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.