19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler, şehit ve gazi ailelerine gitti!

Gebze 24.04.2021 - 14:34, Güncelleme: 24.04.2021 - 14:34
 

Kaymakam Güler, şehit ve gazi ailelerine gitti!

Kaymakam Güler, şehit ve gazi ailelerine gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında pandemi kurallarına da riayet ederek şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret ediyor.  İlk olarak 1997 yılında Tunceli Pülümür’de Şehit olan Polis Şenol Koca’nın ailelerini ziyaret eden ve ramazan aylarını kutlayan Kaymakam Güler “Şehitlerimize daima minnet duyarak, bu günleri onlara borçlu olduğumuzun idraki içinde yaşıyoruz ve onları asla unutmayacağız. Bu şuurla, şehitlerimizin emanetlerine kararlılıkla sahip çıkıyor, ülkemizi geleceğe, muasır medeniyete taşımak için çalışıyoruz.” dedi. GAZİLERİ DE ZİYARET ETTİ Daha sonra Kaymakam Güler beraberinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri ile Kıbrıs Gazisi Rasim Duymaz ve İç güvenlik Gazisi Er Yücel Köksal’ı ziyaret etti. Gazilerin hal ve hatırlarını soran Kaymakam Güler “Kan akıtılarak, can verilerek sahip çıkılan bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsak, elbette ki şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Onlar için her şeyin en güzelini ve iyisini yapmak bizlerin en büyük görevdir” dedi. Gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Güler, iç güvenlik Gazimize geçmiş olsun dileğinde bulunurken, Kıbrıs Gazisine hayırlı bir ömür temennisi dile getirdi. Kaymakam Mustafa Güler’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden şehit aileleri ve gaziler, bu vatan ve millet için her zaman canlarını vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.
Kaymakam Güler, şehit ve gazi ailelerine gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında pandemi kurallarına da riayet ederek şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret ediyor.  İlk olarak 1997 yılında Tunceli Pülümür’de Şehit olan Polis Şenol Koca’nın ailelerini ziyaret eden ve ramazan aylarını kutlayan Kaymakam Güler “Şehitlerimize daima minnet duyarak, bu günleri onlara borçlu olduğumuzun idraki içinde yaşıyoruz ve onları asla unutmayacağız. Bu şuurla, şehitlerimizin emanetlerine kararlılıkla sahip çıkıyor, ülkemizi geleceğe, muasır medeniyete taşımak için çalışıyoruz.” dedi.

GAZİLERİ DE ZİYARET ETTİ

Daha sonra Kaymakam Güler beraberinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri ile Kıbrıs Gazisi Rasim Duymaz ve İç güvenlik Gazisi Er Yücel Köksal’ı ziyaret etti. Gazilerin hal ve hatırlarını soran Kaymakam Güler “Kan akıtılarak, can verilerek sahip çıkılan bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsak, elbette ki şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Onlar için her şeyin en güzelini ve iyisini yapmak bizlerin en büyük görevdir” dedi. Gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Güler, iç güvenlik Gazimize geçmiş olsun dileğinde bulunurken, Kıbrıs Gazisine hayırlı bir ömür temennisi dile getirdi. Kaymakam Mustafa Güler’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden şehit aileleri ve gaziler, bu vatan ve millet için her zaman canlarını vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.