19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler, tüm Gebzelileri kan vermeye davet etti

Sağlık 04.08.2021 - 14:44, Güncelleme: 04.08.2021 - 14:44
 

Kaymakam Güler, tüm Gebzelileri kan vermeye davet etti

Kaymakam Güler, tüm Gebzelileri kan vermeye davet etti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Türk Kızılay’ı ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu. İkili, kan stoklarının azaldığına dikkat çekerek tüm Gebzelileri kan bağışı yapmaya davet etti. Türk Kızılay’ı ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası Gebze Gölcüönü Meydanı’nda gerçekleştirildi. Kan bağış kampanyasına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da destek verdi. Kan stoklarının yaz aylarında azaldığını dile getiren ikili, tüm Gebzelileri Gölcüönü Meydanı’na davet ederek Kızılay’a kan bağışlaması konusunda çağrıda bulundu. KAN ARACI HER GÜN MEYDANDA Kan bağışına dikkat çekmek ve teşvik etmek amacı ile kan veren Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Kızılay’ımıza kan verdik. Hepimizin bir gün kana ihtiyaca olabilir. Her sağlıklı ferdin Kızılay’a kan vermesi lazım. Maalesef yaz aylarında kan stokları düşüyor. Yapılan kan bağış sayıları çok az. Gebze Kent Meydanı’nda Kızılay Kan Aracımız mevcut. Bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Ben verdim, sizler de verin. Kan vermek daha sağlıklı bir hayat yaşatır. Her felakette yanımızda olan Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum” dedi. KAN STOKLARI AZALDI Kan stoklarının yaz aylarında azaldığını ve Kızılay’ın her daim kan bağışına ihtiyacı olduğunu söyleyen Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Sayın valimiz ve kaymakamlığımızın öncülüğünde bölgemizde bir kan bağış kampanyası başlatıldı. Biz de Sayın Gebze Kaymakamız ile birlikte kan bağışında bulunduk. Bu dönem özellikle kan ihtiyacının olduğu bir dönem. Yaz sebebiyle kan ihtiyacımız çoğaldı. Hem Covid sebebi ile hem de hastanemizin dolu olması sebebiyle kan ihtiyacımız her daim var. Bütün vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum” açıklamasında bulundu.
Kaymakam Güler, tüm Gebzelileri kan vermeye davet etti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, Türk Kızılay’ı ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu. İkili, kan stoklarının azaldığına dikkat çekerek tüm Gebzelileri kan bağışı yapmaya davet etti.

Türk Kızılay’ı ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası Gebze Gölcüönü Meydanı’nda gerçekleştirildi. Kan bağış kampanyasına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da destek verdi. Kan stoklarının yaz aylarında azaldığını dile getiren ikili, tüm Gebzelileri Gölcüönü Meydanı’na davet ederek Kızılay’a kan bağışlaması konusunda çağrıda bulundu.

KAN ARACI HER GÜN MEYDANDA

Kan bağışına dikkat çekmek ve teşvik etmek amacı ile kan veren Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Kızılay’ımıza kan verdik. Hepimizin bir gün kana ihtiyaca olabilir. Her sağlıklı ferdin Kızılay’a kan vermesi lazım. Maalesef yaz aylarında kan stokları düşüyor. Yapılan kan bağış sayıları çok az. Gebze Kent Meydanı’nda Kızılay Kan Aracımız mevcut. Bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Ben verdim, sizler de verin. Kan vermek daha sağlıklı bir hayat yaşatır. Her felakette yanımızda olan Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KAN STOKLARI AZALDI

Kan stoklarının yaz aylarında azaldığını ve Kızılay’ın her daim kan bağışına ihtiyacı olduğunu söyleyen Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Sayın valimiz ve kaymakamlığımızın öncülüğünde bölgemizde bir kan bağış kampanyası başlatıldı. Biz de Sayın Gebze Kaymakamız ile birlikte kan bağışında bulunduk. Bu dönem özellikle kan ihtiyacının olduğu bir dönem. Yaz sebebiyle kan ihtiyacımız çoğaldı. Hem Covid sebebi ile hem de hastanemizin dolu olması sebebiyle kan ihtiyacımız her daim var. Bütün vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.