19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Güler’den Anlamlı Ziyaret

Gebze 09.11.2021 - 11:45, Güncelleme: 09.11.2021 - 11:45
 

Kaymakam Güler’den Anlamlı Ziyaret

Kaymakam Güler’den Anlamlı Ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilçede bulunan Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mahmut Kaya tarafından karşılanan Kaymakam Güler’e Arapçeşme Mahalle muhtarı Remzi Kandaz eşlik etti. Şehit aileleri ve gazilerimizle her fırsatta bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Güler, dernek yönetimiyle şehit aileleri ve gazilere sunulan hizmetleri değerlendirdi. Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Güler burada yaptığı konuşmalarında "Ülkemizin bütünlüğünü ve milletimizin birliğini hain emelleri ile bozmak isteyenler tarihin hiçbir döneminde bu emellerine ulaşamamışlar ve bugün de ulaşamayacaklardır. Bu güzel vatana duydukları sevgiyi, canlarıyla ve kanlarıyla taçlandıran aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Şehit yakınları bizlere emanet edilmiş en kutsal değerlerimizden biridir. Onların üzülmesi ve incinmesine hiçbir zaman gönlümüz razı olmaz ve kabul edemeyiz. Milletimiz şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacaktır." dedi.  
Kaymakam Güler’den Anlamlı Ziyaret

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilçede bulunan Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mahmut Kaya tarafından karşılanan Kaymakam Güler’e Arapçeşme Mahalle muhtarı Remzi Kandaz eşlik etti.

Şehit aileleri ve gazilerimizle her fırsatta bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Güler, dernek yönetimiyle şehit aileleri ve gazilere sunulan hizmetleri değerlendirdi.

Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Güler burada yaptığı konuşmalarında "Ülkemizin bütünlüğünü ve milletimizin birliğini hain emelleri ile bozmak isteyenler tarihin hiçbir döneminde bu emellerine ulaşamamışlar ve bugün de ulaşamayacaklardır. Bu güzel vatana duydukları sevgiyi, canlarıyla ve kanlarıyla taçlandıran aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Şehit yakınları bizlere emanet edilmiş en kutsal değerlerimizden biridir. Onların üzülmesi ve incinmesine hiçbir zaman gönlümüz razı olmaz ve kabul edemeyiz. Milletimiz şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacaktır." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.