Kaymakam Güler’den Kaza Sonrası İnceleme

Kocaeli 30.11.2021 - 10:15, Güncelleme: 30.11.2021 - 10:15
 

Kaymakam Güler’den Kaza Sonrası İnceleme

Kaymakam Güler’den Kaza Sonrası İnceleme

Kaymakam Mustafa Güler, Beylikbağı Mahallesi Sarı Cami inşaatında meydana gelen elim kaza ile ilgili incelemelerde bulunarak yaralanan vatandaşlarımızı hastanelerde ziyaret etti. İlçemiz Beylikbağı Mahallesinde yapımı devam eden Sarı Cami inşaatında kubbenin kalıplarının çakılması sırasında kubbenin aniden çökmesi sonucunda meydana gelen kaza ile ilgili olarak inşaat alanına giden ve yetkililerden bilgi alan Kaymakam Güler akabinde yaralıların bulunduğu hastanelere giderek yaralı işçilerin sağlık durumları hakkında ilgililerden bilgi aldı. Kazada yaralanan işçilerimize geçmiş olsun temennilerini ileten Kaymakam Güler; “Yaralanan işçilerimiz için Devletimizin bütün imkânları seferber edilmek suretiyle tedavi ve takipleri sağlık kuruluşlarımızda devam etmektedir. Ciddi bir kazada yaralanan ve tedavileri Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Medar Hastanesi ve Medical Park Gebze Hastanelerinde devam eden vatandaşlarımızın durumları iyi, hayati tehlikeleri bulunmamakta çok şükür. Bu boyutta bir kazada can kaybımızın olmaması sevindirici, yaralanan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah böyle bir kazanın bir daha yaşanmamasını nasip etsin. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.
Kaymakam Güler’den Kaza Sonrası İnceleme

Kaymakam Mustafa Güler, Beylikbağı Mahallesi Sarı Cami inşaatında meydana gelen elim kaza ile ilgili incelemelerde bulunarak yaralanan vatandaşlarımızı hastanelerde ziyaret etti.

İlçemiz Beylikbağı Mahallesinde yapımı devam eden Sarı Cami inşaatında kubbenin kalıplarının çakılması sırasında kubbenin aniden çökmesi sonucunda meydana gelen kaza ile ilgili olarak inşaat alanına giden ve yetkililerden bilgi alan Kaymakam Güler akabinde yaralıların bulunduğu hastanelere giderek yaralı işçilerin sağlık durumları hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Kazada yaralanan işçilerimize geçmiş olsun temennilerini ileten Kaymakam Güler; “Yaralanan işçilerimiz için Devletimizin bütün imkânları seferber edilmek suretiyle tedavi ve takipleri sağlık kuruluşlarımızda devam etmektedir. Ciddi bir kazada yaralanan ve tedavileri Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Medar Hastanesi ve Medical Park Gebze Hastanelerinde devam eden vatandaşlarımızın durumları iyi, hayati tehlikeleri bulunmamakta çok şükür. Bu boyutta bir kazada can kaybımızın olmaması sevindirici, yaralanan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah böyle bir kazanın bir daha yaşanmamasını nasip etsin. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.