19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Kara dernekleri dinledi

Darıca 27.05.2021 - 17:00, Güncelleme: 27.05.2021 - 17:00
 

Kaymakam Kara dernekleri dinledi

Kaymakam Kara dernekleri dinledi

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’da bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek dernek yöneticilerinin sorun ve taleplerini dinledi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, dernek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kaymakam Kara son olarak Darıca Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği ile Gebze Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Şalpazarlılar Dernek Başkanı Şemsi Çolak’ı ve dernek yönetimini ziyaret eden Kaymakam Kara, dernek yöneticileri ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Kaymakam Kara, burada yaptığı açıklamada, “Dernekler aynı zamanda devlet-vatandaş arasında bir köprü görevi görmektedir. Kendi açılarından derneklerin vatandaşlara ulaşmada büyük önemi bulunuyor” dedi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, misafirperverliklerinden dolayı Şalpazarlılar Dernek Başkanı Şemsi Çolak ve yönetimine teşekkür etti. GELECEK NESİLLERE GÖRENEKLERİ AKTARIYOR Kara, Darıca Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin ardından Gebze Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneğine iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Dernek Başkanı Eyüp Tekin ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Kara, dernek başkanı ve dernek üyeleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. Yüksel Kara, derneklerin birer sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatarak gelecek nesillere gelenek ve görenekleri aktarma ve öğretme bakımından önemli yer tuttuklarını kaydetti. Elazığlılar Dernek Başkanı Eyüp Tekin derneklerine ziyaretinden ve desteklerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek Kaymakam Yüksel Kara’ya teşekkür etti.
Kaymakam Kara dernekleri dinledi

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’da bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek dernek yöneticilerinin sorun ve taleplerini dinledi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, dernek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kaymakam Kara son olarak Darıca Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği ile Gebze Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Şalpazarlılar Dernek Başkanı Şemsi Çolak’ı ve dernek yönetimini ziyaret eden Kaymakam Kara, dernek yöneticileri ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Kaymakam Kara, burada yaptığı açıklamada, “Dernekler aynı zamanda devlet-vatandaş arasında bir köprü görevi görmektedir. Kendi açılarından derneklerin vatandaşlara ulaşmada büyük önemi bulunuyor” dedi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, misafirperverliklerinden dolayı Şalpazarlılar Dernek Başkanı Şemsi Çolak ve yönetimine teşekkür etti.

GELECEK NESİLLERE GÖRENEKLERİ AKTARIYOR

Kara, Darıca Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin ardından Gebze Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneğine iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Dernek Başkanı Eyüp Tekin ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Kara, dernek başkanı ve dernek üyeleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. Yüksel Kara, derneklerin birer sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatarak gelecek nesillere gelenek ve görenekleri aktarma ve öğretme bakımından önemli yer tuttuklarını kaydetti. Elazığlılar Dernek Başkanı Eyüp Tekin derneklerine ziyaretinden ve desteklerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek Kaymakam Yüksel Kara’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.