19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Kara, Sırasöğütler Mahallesi’nde

Darıca 07.07.2021 - 12:30, Güncelleme: 07.07.2021 - 16:34
 

Kaymakam Kara, Sırasöğütler Mahallesi’nde

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Sırasöğütler Mahallesi’nde başta şehit aileleri olmak üzere ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Bu hafta Sırasöğütler Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Kara, şehit ailelerini de unutmadı. Kaymakam Kara, ziyaretlerinde yardıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vakıf bünyesinde yakılabilecek yardım ve destekleri tespit ediyor. Ziyaretleri hakkında konuşan Kaymakam Kara “Her vatandaşımız bizim için değerlidir” dedi. Kaymakam Kara, vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinleyip, taleplerini almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. DEVLETİMİZİN ŞEFKAT ELİNİ UZATACAĞIZ Kara, “Her fırsatta ev ev, kapı kapı gezerek ailelerin sıkıntılarını dinliyoruz. Çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bugün Sırasöğütler Mahallesi’nde hane ziyaretlerinde bulunduk. Devletimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her zaman destek veriyor. Biz de gönül almak, dua almak ve vatandaşımızın halini hatırını sormak için evlerinde ziyaretler ediyoruz. Darıca Kaymakamlığı olarak gerek yaşlı ve gerekse ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanlarında olmaya ve devletimizin şefkat elini uzatmaya devam edeceğiz” dedi.
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Sırasöğütler Mahallesi’nde başta şehit aileleri olmak üzere ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Bu hafta Sırasöğütler Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Kara, şehit ailelerini de unutmadı. Kaymakam Kara, ziyaretlerinde yardıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vakıf bünyesinde yakılabilecek yardım ve destekleri tespit ediyor. Ziyaretleri hakkında konuşan Kaymakam Kara “Her vatandaşımız bizim için değerlidir” dedi. Kaymakam Kara, vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinleyip, taleplerini almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

DEVLETİMİZİN ŞEFKAT ELİNİ UZATACAĞIZ

Kara, “Her fırsatta ev ev, kapı kapı gezerek ailelerin sıkıntılarını dinliyoruz. Çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bugün Sırasöğütler Mahallesi’nde hane ziyaretlerinde bulunduk. Devletimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her zaman destek veriyor. Biz de gönül almak, dua almak ve vatandaşımızın halini hatırını sormak için evlerinde ziyaretler ediyoruz. Darıca Kaymakamlığı olarak gerek yaşlı ve gerekse ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanlarında olmaya ve devletimizin şefkat elini uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.