Kaymakam Kara’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Darıca 22.02.2021 - 16:31, Güncelleme: 22.02.2021 - 16:31
 

Kaymakam Kara’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Kaymakam Kara’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Kara’yı makamında ağırlayan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır da eşlik etti. İlçeye atandığından beri çalışmalarıyla göz dolduran, sorunları çözmeye yönelik adımlarıyla Darıcalılar tarafından kısa zamanda sevilen Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’ya ayır önem veren Başkan Yıldırım ve Sır’a teşekkür etti. Ziyaret, ilçeye ve gündeme dair değerlendirmelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Kaymakam Kara’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Kara’yı makamında ağırlayan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır da eşlik etti. İlçeye atandığından beri çalışmalarıyla göz dolduran, sorunları çözmeye yönelik adımlarıyla Darıcalılar tarafından kısa zamanda sevilen Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’ya ayır önem veren Başkan Yıldırım ve Sır’a teşekkür etti. Ziyaret, ilçeye ve gündeme dair değerlendirmelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.