19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Kubilay, Gazi İntepe ve Huzurevi sakinlerine gitti!

Dilovası 12.10.2021 - 15:56, Güncelleme: 12.10.2021 - 15:56
 

Kaymakam Kubilay, Gazi İntepe ve Huzurevi sakinlerine gitti!

Kaymakam Kubilay, Gazi İntepe ve Huzurevi sakinlerine gitti!

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, eşi Füsun Kubilay ile birlikte Kore Gazisi Haydar İntepe'yi ve Tavşancıl Huzurevi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti. Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, eşi Füsun Kubilay ile birlikte Dilovası’nda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Kore Gazisi Haydar İntepe'yi ziyaret eden Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ziyarette Gazi İntepe’yi dinleyerek talep ve şikayetlerini sordu. Ardından Tavşancıl Huzurevini ziyaret eden Kaymakam Kubilay, koronavirüs tedbirleri kapsamında huzurevi sakinlerini dinledi. Ziyarette yaşlılarla bir araya gelen Kaymakam Kubilay ve eşi, Tavşancıl Huzurevi’ndeki yaşlıların durumları hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette yaşlılarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Kubilay ziyaretin ardından açıklamada bulundu. ETKİNLİK FAALİYETLERİMİZ BAŞLAYACAK Kaymakam Kubilay, “Pandemi sürecinde öncelikli risk grubu içerisinde yer alan yaşlılarımızı koruyarak mesafeli olarak ziyaret etmenin sevincini yaşadık. Pandemi kuralları kapsamında kimseyle temas etmeyecekleri şekilde faaliyetler icra edeceklerinin sözünü verdiğimiz huzurevi sakinlerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.
Kaymakam Kubilay, Gazi İntepe ve Huzurevi sakinlerine gitti!

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, eşi Füsun Kubilay ile birlikte Kore Gazisi Haydar İntepe'yi ve Tavşancıl Huzurevi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, eşi Füsun Kubilay ile birlikte Dilovası’nda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Kore Gazisi Haydar İntepe'yi ziyaret eden Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ziyarette Gazi İntepe’yi dinleyerek talep ve şikayetlerini sordu. Ardından Tavşancıl Huzurevini ziyaret eden Kaymakam Kubilay, koronavirüs tedbirleri kapsamında huzurevi sakinlerini dinledi. Ziyarette yaşlılarla bir araya gelen Kaymakam Kubilay ve eşi, Tavşancıl Huzurevi’ndeki yaşlıların durumları hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette yaşlılarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Kubilay ziyaretin ardından açıklamada bulundu.

ETKİNLİK FAALİYETLERİMİZ BAŞLAYACAK

Kaymakam Kubilay, “Pandemi sürecinde öncelikli risk grubu içerisinde yer alan yaşlılarımızı koruyarak mesafeli olarak ziyaret etmenin sevincini yaşadık. Pandemi kuralları kapsamında kimseyle temas etmeyecekleri şekilde faaliyetler icra edeceklerinin sözünü verdiğimiz huzurevi sakinlerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.