Kaymakam Mustafa Güler, Alaettin Kurt Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu

Spor 13.05.2022 - 15:53, Güncelleme: 13.05.2022 - 15:53
 

Kaymakam Mustafa Güler, Alaettin Kurt Spor Kompleksinde İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Mustafa Güler, 33 branşta 5780 sporcu gencimizin ve 4600’e yakın halkımızın katılımı ile ilçemizde gerçekleştirilecek Gençlik Haftası sportif ve kültürel faaliyetler kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’ndan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Mustafa Güler, etkinliklerin yapılacağı Gebze Alaettin Kurt Spor kompleksinde incelemelerde bulundu. Alaettin Kurt Spor Kompleksinde devam eden Ayak Tenisi, Çim Voleybolu, 3x3 Sokak Basketbolu, Penaltı Atma Yarışmaları ve Halat Çekme Yarışmaları için çalışmalarına devam eden gençleri ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler gençler ile birlikte halat çekti.  İlçemizin yoğun bir nüfusa sahip olduğunu ve bir o kadar da gençlerimizin bulunduğunu ifade eden Kaymakam Güler “Spor gençlerimizin kötü alışkanlıklarından uzak durması ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için büyük önem taşıyor. Sporu çok önemsiyoruz. Burada yapılan sportif faaliyetlerde gençlerin başarılarından dolayı bizlerde mutlu oluyoruz. İlçemizde başarılı sporcuların yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve güzel çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.” dedi. Halk Koşusu, Uçurtma Şenliği, Doğa yürüyüşleri vb. gibi sosyal etkinliklerinin de yer aldığı tüm lise ve dengi okullar ile halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilecek olan tüm faaliyetler 25 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek.    
Kaymakam Mustafa Güler, 33 branşta 5780 sporcu gencimizin ve 4600’e yakın halkımızın katılımı ile ilçemizde gerçekleştirilecek Gençlik Haftası sportif ve kültürel faaliyetler kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’ndan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Mustafa Güler, etkinliklerin yapılacağı Gebze Alaettin Kurt Spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

Alaettin Kurt Spor Kompleksinde devam eden Ayak Tenisi, Çim Voleybolu, 3x3 Sokak Basketbolu, Penaltı Atma Yarışmaları ve Halat Çekme Yarışmaları için çalışmalarına devam eden gençleri ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler gençler ile birlikte halat çekti. 

İlçemizin yoğun bir nüfusa sahip olduğunu ve bir o kadar da gençlerimizin bulunduğunu ifade eden Kaymakam Güler “Spor gençlerimizin kötü alışkanlıklarından uzak durması ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için büyük önem taşıyor. Sporu çok önemsiyoruz. Burada yapılan sportif faaliyetlerde gençlerin başarılarından dolayı bizlerde mutlu oluyoruz. İlçemizde başarılı sporcuların yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve güzel çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.” dedi.

Halk Koşusu, Uçurtma Şenliği, Doğa yürüyüşleri vb. gibi sosyal etkinliklerinin de yer aldığı tüm lise ve dengi okullar ile halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilecek olan tüm faaliyetler 25 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.