19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Mustafa Güler Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Gebze 02.05.2022 - 14:55, Güncelleme: 02.05.2022 - 14:55
 

Kaymakam Mustafa Güler Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Kaymakam Mustafa Güler Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Kaymakam Mustafa Güler Ramazan Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Polis Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gebze İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret ederek burada görev yapan polis, jandarma ve itfaiye Amirliği ekiplerinin bayramını kutladı.  Ziyaretlerinde; Kaymakam Mustafa Güler’e Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu eşlik etti.  Cumhuriyet Polis Merkezini ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü; milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlama görevini; zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle ifa eden polislerimizin bayramını tebrik etti.  Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Güler, Jandarma personeli ile bir süre sohbet ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.  Emniyet ve jandarma personelinin, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için bayramda da özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Kaymakam Güler, tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Akabinde Kaymakam Mustafa Güler Gebze İtfaiye Grup Amirliğinde itfaiye personeli ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. İtfaiye çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Güler “İtfaiyemizin, Sağlık Teşkilatımızın ve Kolluk Birimlerimizin yürüttüğü hizmetler tatil dinlemediği için mutlaka çalışmak zorunda oluyorlar. Biz de bugün mesai yapan arkadaşlarımızı görevleri başında ziyaret edip onlarla bayramlaşmak istedik. Sizlere sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı bayramlar diliyorum” dedi ve personele çalışmalarında başarılar diledi.
Kaymakam Mustafa Güler Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Kaymakam Mustafa Güler Ramazan Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Polis Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gebze İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret ederek burada görev yapan polis, jandarma ve itfaiye Amirliği ekiplerinin bayramını kutladı. 

Ziyaretlerinde; Kaymakam Mustafa Güler’e Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu eşlik etti. 

Cumhuriyet Polis Merkezini ziyaret eden Kaymakam Mustafa Güler, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü; milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlama görevini; zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle ifa eden polislerimizin bayramını tebrik etti. 

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Güler, Jandarma personeli ile bir süre sohbet ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. 

Emniyet ve jandarma personelinin, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için bayramda da özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Kaymakam Güler, tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Akabinde Kaymakam Mustafa Güler Gebze İtfaiye Grup Amirliğinde itfaiye personeli ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. İtfaiye çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Güler “İtfaiyemizin, Sağlık Teşkilatımızın ve Kolluk Birimlerimizin yürüttüğü hizmetler tatil dinlemediği için mutlaka çalışmak zorunda oluyorlar. Biz de bugün mesai yapan arkadaşlarımızı görevleri başında ziyaret edip onlarla bayramlaşmak istedik. Sizlere sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı bayramlar diliyorum” dedi ve personele çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.