KEDFE Başkanı Dursun’dan bayram mesajı

Gebze 12.05.2021 - 11:25, Güncelleme: 12.05.2021 - 11:25
 

KEDFE Başkanı Dursun’dan bayram mesajı

KEDFE Başkanı Dursun’dan bayram mesajı

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, Ramazan Bayramı mesajı yayınlayarak Türk İslam aleminin bayramını kutladı. Bayrama ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dursun, "Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif'i geride bırakarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin. Ramazan Bayramının bizler için ayrı bir yeri var. Çünkü Ramazan Bayramı, tutulan bir aylık orucun toplu bir iftar sevincini ifade ediyor. Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günleri en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum. Her gecenin sonu aydınlık, her güçlüğün arkası kolaylık ve her yokuşun zirvesi rahatlıktır. Daha güzel ve sağlıklı yarınlarda buluşmak dileğiyle, Ramazan Bayramınızı kutluyor, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi. DURSUN FİLİSTİN’İ UNUTMADI Öte yandan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını kınadı. Dursun yaptığı açıklamada, “İsrail’in, Kudüs'te sivil ve savunmasız Filistin halkına yönelik uyguladığı şiddet, baskıcı politikaları ve ibadet özgürlüğünü engellemeye yönelik girişimleri, Ramazan Bayramı'nın hemen arifesinde vahim bir boyut kazanmıştır. Uzun yıllardır İsrail’in zulmüyle mücadele eden ve onurlarıyla davalarına sahip çıkan Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuz bilinmelidir. Terör devleti İsrail’in saldırılarını esefle kınıyorum. Yaralı Filistinli kardeşlerime de Allah’tan acil şifalar diliyorum. Tüm insanlığın bu zulme karşı aynı tavrı alması gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
KEDFE Başkanı Dursun’dan bayram mesajı

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, Ramazan Bayramı mesajı yayınlayarak Türk İslam aleminin bayramını kutladı. Bayrama ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dursun, "Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif'i geride bırakarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin. Ramazan Bayramının bizler için ayrı bir yeri var. Çünkü Ramazan Bayramı, tutulan bir aylık orucun toplu bir iftar sevincini ifade ediyor. Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günleri en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum. Her gecenin sonu aydınlık, her güçlüğün arkası kolaylık ve her yokuşun zirvesi rahatlıktır. Daha güzel ve sağlıklı yarınlarda buluşmak dileğiyle, Ramazan Bayramınızı kutluyor, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

DURSUN FİLİSTİN’İ UNUTMADI

Öte yandan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını kınadı. Dursun yaptığı açıklamada, “İsrail’in, Kudüs'te sivil ve savunmasız Filistin halkına yönelik uyguladığı şiddet, baskıcı politikaları ve ibadet özgürlüğünü engellemeye yönelik girişimleri, Ramazan Bayramı'nın hemen arifesinde vahim bir boyut kazanmıştır. Uzun yıllardır İsrail’in zulmüyle mücadele eden ve onurlarıyla davalarına sahip çıkan Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuz bilinmelidir. Terör devleti İsrail’in saldırılarını esefle kınıyorum. Yaralı Filistinli kardeşlerime de Allah’tan acil şifalar diliyorum. Tüm insanlığın bu zulme karşı aynı tavrı alması gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.