Kenan Ünsal Vefat Etti

Darıca 13.07.2015 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kenan Ünsal Vefat Etti

Gebze ve Darıca siyasetinin tanınan ismi Doğu Kars yazıhanesinin sahibi Kenan Ünsal vefat etti!

Kars ve Ardahanlıların 50 yıllık manevi milletvekili olarak kabul edilen Kenan Ünsal, Darıca Farabi Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatıyordu.. Kenan Ünsal'ın cenazesi bugün Darıca istasyon mahallesindeki Çınar camiinde ikindi namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Darıca mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecektir.. Hedef Gazetesi olarak Kenan Ünsal'a Allahtan rahmet başta oğlu Fatih Ünsal olmak üzere kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..
Gebze ve Darıca siyasetinin tanınan ismi Doğu Kars yazıhanesinin sahibi Kenan Ünsal vefat etti!

Kars ve Ardahanlıların 50 yıllık manevi milletvekili olarak kabul edilen Kenan Ünsal, Darıca Farabi Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatıyordu..

Kenan Ünsal'ın cenazesi bugün Darıca istasyon mahallesindeki Çınar camiinde ikindi namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Darıca mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecektir..

Hedef Gazetesi olarak Kenan Ünsal'a Allahtan rahmet başta oğlu Fatih Ünsal olmak üzere kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.