Kendi seccadenizi getirin!

Darıca 30.04.2021 - 09:54, Güncelleme: 30.04.2021 - 09:54
 

Kendi seccadenizi getirin!

Darıca Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçede bulunan camileri dezenfekte ediyor.

Korona virüs ile mücadele sürecinde halkın yoğun olarak kullandığı açık alanlar, kamu binaları ile cadde ve sokakları düzenli olarak dezenfekte eden Darıca Belediyesi, camilerde de dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, ilçede bulunan tüm camilerde gerçekleştirdikleri dezenfekte çalışmalarında insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ve Dünya Sağlık Örgütü onaylı ürünler kullanıyor. Darıca Belediyesi tarafından ayrıca camilerin; tuvalet, abdesthane ve şadırvanlarının temizlenmesi için de Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde ekip oluşturuldu. Bu kapsamda, kentin çeşitli mahallelerinde bulunan camilerin tuvalet, abdesthane ve şadırvanlarını periyodik aralıklarla temizleyen belediye ekipleri kullandıkları özel ilaçlarla dezenfeksiyon uygulaması yapıyor. KENDİ SECCADENİZ İLE GİDİN Darıcalı hemşerilerine cumalarının hayırlı olmasını dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Hayırlı cumalar değerli Darıcalılar. Ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki tüm camileri her hafta olduğu gibi dezenfekte ederek sizler için hazır hale getirdi. Tam kapama sürecinde evinize en yakın camiye maske ve mesafe tedbirlere uyarak kendi seccadeniz ile gidebilirsiniz” dedi.
Darıca Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçede bulunan camileri dezenfekte ediyor.

Korona virüs ile mücadele sürecinde halkın yoğun olarak kullandığı açık alanlar, kamu binaları ile cadde ve sokakları düzenli olarak dezenfekte eden Darıca Belediyesi, camilerde de dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, ilçede bulunan tüm camilerde gerçekleştirdikleri dezenfekte çalışmalarında insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ve Dünya Sağlık Örgütü onaylı ürünler kullanıyor. Darıca Belediyesi tarafından ayrıca camilerin; tuvalet, abdesthane ve şadırvanlarının temizlenmesi için de Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde ekip oluşturuldu. Bu kapsamda, kentin çeşitli mahallelerinde bulunan camilerin tuvalet, abdesthane ve şadırvanlarını periyodik aralıklarla temizleyen belediye ekipleri kullandıkları özel ilaçlarla dezenfeksiyon uygulaması yapıyor.

KENDİ SECCADENİZ İLE GİDİN

Darıcalı hemşerilerine cumalarının hayırlı olmasını dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Hayırlı cumalar değerli Darıcalılar. Ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki tüm camileri her hafta olduğu gibi dezenfekte ederek sizler için hazır hale getirdi. Tam kapama sürecinde evinize en yakın camiye maske ve mesafe tedbirlere uyarak kendi seccadeniz ile gidebilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.