KİD ekibi bu kez Dilovası Devlet Hastanesi’ni incelendi!

Sağlık 16.09.2021 - 15:57, Güncelleme: 16.09.2021 - 15:57
 

KİD ekibi bu kez Dilovası Devlet Hastanesi’ni incelendi!

KİD ekibi bu kez Dilovası Devlet Hastanesi’ni incelendi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Koordinasyon İzleme Değerlendirme (KİD) denetimleri kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi ve Orhangazi Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri KİD (Koordinasyon İzleme Değerlendirme) denetimleri kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi ve Orhangazi Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Koordinasyon İzleme Değerlendirme (KİD) kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi ve Orhangazi Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. 2021 yılı 3’ncü dönem (Temmuz-Ağustos-Eylül) Koordinasyon İzleme Değerlendirmelerine (KİD) İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. M. Orhan Ahi ve Verimlilik ve Kalite Yönetim Birim Uzmanı Canan Yılmaz’ın katıldı. YILDA 4 KEZ 3’ER AYLIK PERİYOTLAR HALİNDE GERÇEKLEŞİYOR Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri, ilimizde sunulan sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik ve verimliliklerinin bakanlık politikalarına, stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi, yapılan izleme doğrultusunda gelişim fırsatlarının tespiti ve düzeltici faaliyetlerin sistematik bir düzenle takip edilmesi,  sağlık tesisi ve il sağlık yöneticilerinin, hizmet etkinliği ve verimliliği konusundaki bilgi ve farkındalıklarının artırılması amacıyla yapılıyor. Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Yönetim Birimi tarafından 3’er aylık dönemler halinde yılda 4 kez takip edilen Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri (KİD) iyi uygulama örneklerinin tespiti ve bu uygulamaların ulusal çapta yaygınlaştırılmasına yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi için Dilova’mızda yapıldı” dedi.
KİD ekibi bu kez Dilovası Devlet Hastanesi’ni incelendi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Koordinasyon İzleme Değerlendirme (KİD) denetimleri kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi ve Orhangazi Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri KİD (Koordinasyon İzleme Değerlendirme) denetimleri kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi ve Orhangazi Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Koordinasyon İzleme Değerlendirme (KİD) kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi ve Orhangazi Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. 2021 yılı 3’ncü dönem (Temmuz-Ağustos-Eylül) Koordinasyon İzleme Değerlendirmelerine (KİD) İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. M. Orhan Ahi ve Verimlilik ve Kalite Yönetim Birim Uzmanı Canan Yılmaz’ın katıldı.

YILDA 4 KEZ 3’ER AYLIK PERİYOTLAR HALİNDE GERÇEKLEŞİYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri, ilimizde sunulan sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik ve verimliliklerinin bakanlık politikalarına, stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi, yapılan izleme doğrultusunda gelişim fırsatlarının tespiti ve düzeltici faaliyetlerin sistematik bir düzenle takip edilmesi,  sağlık tesisi ve il sağlık yöneticilerinin, hizmet etkinliği ve verimliliği konusundaki bilgi ve farkındalıklarının artırılması amacıyla yapılıyor. Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Yönetim Birimi tarafından 3’er aylık dönemler halinde yılda 4 kez takip edilen Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri (KİD) iyi uygulama örneklerinin tespiti ve bu uygulamaların ulusal çapta yaygınlaştırılmasına yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi için Dilova’mızda yapıldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.