“Kifayetsiz, vizyonsuz adamlarla bu kadar”

Siyaset 11.05.2021 - 16:12, Güncelleme: 11.05.2021 - 16:12
 

“Kifayetsiz, vizyonsuz adamlarla bu kadar”

Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından havalimanı kavşağına yaptırılan karpuz içindeki çocuğa İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da tepki gösterdi.

Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havalimanı kavşağındaki parka dört heykel yerleştirdi. Halay çekenler, kadayıf tepsisini gösteren adam, hasır bileziği ve zincirle karpuzun içindeki çocuk şeklinde tarif edilebilecek heykeller tepkilere neden oldu. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da dikilen heykellere tepki gösterdi. ESTETİKTEN UZAK Türkkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada heykeli vizyonsuzluk olarak nitelendirerek sert bir dil kullandı. Türkkan, “Kayyumlar, atandıkları belediyelerde, yerine geldiklerine rahmet okutacak işler yapıyorlar. Estetikten uzak, fiyatları uçuk ve şaibeli heykel yapmayı belediyecilik zannediyorlar. Kadroları yok bunların. Kifayetsiz, vizyonsuz adamlarla bu kadar” dedi.
Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından havalimanı kavşağına yaptırılan karpuz içindeki çocuğa İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da tepki gösterdi.

Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havalimanı kavşağındaki parka dört heykel yerleştirdi. Halay çekenler, kadayıf tepsisini gösteren adam, hasır bileziği ve zincirle karpuzun içindeki çocuk şeklinde tarif edilebilecek heykeller tepkilere neden oldu. İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da dikilen heykellere tepki gösterdi.

ESTETİKTEN UZAK

Türkkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada heykeli vizyonsuzluk olarak nitelendirerek sert bir dil kullandı. Türkkan, “Kayyumlar, atandıkları belediyelerde, yerine geldiklerine rahmet okutacak işler yapıyorlar. Estetikten uzak, fiyatları uçuk ve şaibeli heykel yapmayı belediyecilik zannediyorlar. Kadroları yok bunların. Kifayetsiz, vizyonsuz adamlarla bu kadar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.