19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KİGEM’de Kadınlar Meslek Öğreniyor

Darıca 02.11.2021 - 13:43, Güncelleme: 02.11.2021 - 13:43
 

KİGEM’de Kadınlar Meslek Öğreniyor

Darıca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kişisel Gelişim Merkezleri’ndeki meslek kursları ile kadınlar boş zamanlarını değerlendiriyor, meslek öğreniyor ve yaptıkları ürünleri satarak para kazanıyor.

Darıca Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen (KİGEM) Kişisel Gelişim Merkezleri’nde açılan kurslar ile ilçedeki kadınlar boş zamanlarını değerlendirerek el becerisi ve meslek öğreniyorlar. Darıca’nın birçok mahallesinde faaliyet gösteren KİGEM bünyesinde açılan kurslarda kadınlar boş zamanlarını değerlendiriyor. Dikiş, nakış ve giyim gibi birçok farklı branşta açılan kurslarda her yaş grubundan kadınlar eğitim alarak hem zamanlarını değerlendiriyor hem de ortaya çıkardıkları ürünlerin satışıyla aile ekonomisine katkı sağlıyor. Boş vakitlerini değerlendirmek isteyen kadınlar kurslara yoğun ilgi gösterirken, kurslarda kadınlara her türlü araç ve malzeme imkânı sağlanıyor. ÜRÜNLERİN HEPSİ EL EMEĞİ GÖZ NURU Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın özellikle ev hanımlarının sosyal hayata katılımı, aile bütçesine katkıda bulunmaları için önem verdiği bu kurslarda el emeği göz nuru ürünlerini ortaya çıkaran kadınlar hem yılsonu sergisinde sergiliyor hem de ürettiklerini satarak aile bütçelerine katkı sunuyor. Başkan Muzaffer Bıyık, kısa süre içinde hayata geçirecekleri Hanımeli Pazarı’nda da kadınlara ürettiklerini satabilecekleri imkanları sağlayacaklarını belirtti. Kurslarda eğitim gören kadınlar bu hizmetten çok memnun olduklarını, burada hem meslek öğrenip hem de kazanç elde ettiklerini söyleyerek bu imkânı sağladığı için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.
Darıca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kişisel Gelişim Merkezleri’ndeki meslek kursları ile kadınlar boş zamanlarını değerlendiriyor, meslek öğreniyor ve yaptıkları ürünleri satarak para kazanıyor.

Darıca Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen (KİGEM) Kişisel Gelişim Merkezleri’nde açılan kurslar ile ilçedeki kadınlar boş zamanlarını değerlendirerek el becerisi ve meslek öğreniyorlar. Darıca’nın birçok mahallesinde faaliyet gösteren KİGEM bünyesinde açılan kurslarda kadınlar boş zamanlarını değerlendiriyor. Dikiş, nakış ve giyim gibi birçok farklı branşta açılan kurslarda her yaş grubundan kadınlar eğitim alarak hem zamanlarını değerlendiriyor hem de ortaya çıkardıkları ürünlerin satışıyla aile ekonomisine katkı sağlıyor. Boş vakitlerini değerlendirmek isteyen kadınlar kurslara yoğun ilgi gösterirken, kurslarda kadınlara her türlü araç ve malzeme imkânı sağlanıyor.

ÜRÜNLERİN HEPSİ EL EMEĞİ GÖZ NURU

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın özellikle ev hanımlarının sosyal hayata katılımı, aile bütçesine katkıda bulunmaları için önem verdiği bu kurslarda el emeği göz nuru ürünlerini ortaya çıkaran kadınlar hem yılsonu sergisinde sergiliyor hem de ürettiklerini satarak aile bütçelerine katkı sunuyor. Başkan Muzaffer Bıyık, kısa süre içinde hayata geçirecekleri Hanımeli Pazarı’nda da kadınlara ürettiklerini satabilecekleri imkanları sağlayacaklarını belirtti. Kurslarda eğitim gören kadınlar bu hizmetten çok memnun olduklarını, burada hem meslek öğrenip hem de kazanç elde ettiklerini söyleyerek bu imkânı sağladığı için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.