Kılıç, “Ortak yönetim anlayışı için varız!”

Siyaset 11.07.2021 - 10:39, Güncelleme: 11.07.2021 - 10:39
 

Kılıç, “Ortak yönetim anlayışı için varız!”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gebze’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “artık danışarak, istişare ederek, ortak yönetim anlayışı için biz varız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gebze’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını ileten Engin Kılıç Partilerinin Ekonomik politikaları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  İlk ziyaret Sinop Konfederasyonu ve Gebze Nakliyeciler ve Lojistikçiler Dernek Başkanı Bahattin Demircan’a yapıldı. Demircan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Milli Kaynak Paketleri 1 kitabı da hediye edildi. Ardından Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Olgun ziyaret edilerek ‘Davamız’ kitabı hediye edildi ELMAS’A TAZİYEYE GİTTİLER Günü Kocaeli Giresunlular Federasyon Başkanı Mehmet Elmas’a taziye ziyareti yaparak tamamlayan Engin Kılıç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Derneklerle istişare heyeti oluşturacaklarını böylece halkımızın sorunların direk en etkili yerlerden öğreneceğiz. Çalışmalarımızı ve programlarımızı buna göre organize edeceğiz. Şunu ifade edebiliriz ki artık danışarak, istişare ederek, ortak yönetim anlayışı için biz varız” dedi.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gebze’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “artık danışarak, istişare ederek, ortak yönetim anlayışı için biz varız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gebze’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını ileten Engin Kılıç Partilerinin Ekonomik politikaları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  İlk ziyaret Sinop Konfederasyonu ve Gebze Nakliyeciler ve Lojistikçiler Dernek Başkanı Bahattin Demircan’a yapıldı. Demircan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Milli Kaynak Paketleri 1 kitabı da hediye edildi. Ardından Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Olgun ziyaret edilerek ‘Davamız’ kitabı hediye edildi

ELMAS’A TAZİYEYE GİTTİLER

Günü Kocaeli Giresunlular Federasyon Başkanı Mehmet Elmas’a taziye ziyareti yaparak tamamlayan Engin Kılıç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Derneklerle istişare heyeti oluşturacaklarını böylece halkımızın sorunların direk en etkili yerlerden öğreneceğiz. Çalışmalarımızı ve programlarımızı buna göre organize edeceğiz. Şunu ifade edebiliriz ki artık danışarak, istişare ederek, ortak yönetim anlayışı için biz varız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.