19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kime dokunsak, bin âh işitiyoruz!”

Siyaset 02.07.2021 - 10:15, Güncelleme: 02.07.2021 - 10:15
 

“Kime dokunsak, bin âh işitiyoruz!”

Saha çalışmalarına hız veren Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Darıca Balyanoz Koyu’nda ‘Geçim İttifakı’ standı açtı. Çetinkaya, “Biz Saadet Partisi olarak, toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyoruz. Kime dokunsak, bin âh işitiyoruz” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ‘Geçim İttifakı’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kadın ve gençlik kolları yöneticileri Darıca Balyanoz Koyu’nda stant kurarak vatandaşlara ‘Geçim İttifakı’nı anlattı. Kurulan stantlar hakkında açıklamada bulunan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Saadet iktidarında tüm sorunların çözüme kavuşacağını söyledi. BÜTÜN KESİMLERİN SORUNLARINI DİLE GETİRECEĞİZ Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Biz Saadet Partisi olarak, toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyoruz. Kime dokunsak, bin âh işitiyoruz! Geçim İttifakı çerçevesinde tüm kesimlerin derdini dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Esnafımızı, çiftçimizi, işçilerimizi dinledik; öğrencilerimizi, kadınlarımızı, emeklilerimizi, engellilerimizi ve mağdur bütün kesimleri de dinleyeceğiz. BÜTÜN PROBLEMLER SAADET İKTİDARINDA ÇÖZÜME KAVUŞACAK Yaşanan haksızlıklara, hukuksuzluklara, yolsuzluklara ve yanlış yönetim anlayışına itirazlarımızı dile getirmek ve insanımızın her birinin sesine ses olmak konusunda kararlıyız. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin problemlerini bildiğimiz gibi çözüm yollarını da biliyoruz. Politika komisyonlarımız sürekli çalışıyor ve proje üretiyor. Geçim İttifakı çerçevesinde bütün toplum kesimlerinin dertlerini dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Esnafımızı, çiftçimizi, işçilerimizi dinledik; öğrencilerimizi, kadınlarımızı, emeklilerimizi, engellilerimizi ve mağdur bütün kesimleri de dinleyeceğiz. İnsanımız iktidardan ümidini kesti, arayış içinde. Bütün problemlerin Saadet iktidarında çözüme kavuşacağını göstereceğiz.”  
Saha çalışmalarına hız veren Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Darıca Balyanoz Koyu’nda ‘Geçim İttifakı’ standı açtı. Çetinkaya, “Biz Saadet Partisi olarak, toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyoruz. Kime dokunsak, bin âh işitiyoruz” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ‘Geçim İttifakı’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kadın ve gençlik kolları yöneticileri Darıca Balyanoz Koyu’nda stant kurarak vatandaşlara ‘Geçim İttifakı’nı anlattı. Kurulan stantlar hakkında açıklamada bulunan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Saadet iktidarında tüm sorunların çözüme kavuşacağını söyledi.

BÜTÜN KESİMLERİN SORUNLARINI DİLE GETİRECEĞİZ

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Biz Saadet Partisi olarak, toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyor, dertlerini dinliyoruz. Kime dokunsak, bin âh işitiyoruz! Geçim İttifakı çerçevesinde tüm kesimlerin derdini dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Esnafımızı, çiftçimizi, işçilerimizi dinledik; öğrencilerimizi, kadınlarımızı, emeklilerimizi, engellilerimizi ve mağdur bütün kesimleri de dinleyeceğiz.

BÜTÜN PROBLEMLER SAADET İKTİDARINDA ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Yaşanan haksızlıklara, hukuksuzluklara, yolsuzluklara ve yanlış yönetim anlayışına itirazlarımızı dile getirmek ve insanımızın her birinin sesine ses olmak konusunda kararlıyız. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin problemlerini bildiğimiz gibi çözüm yollarını da biliyoruz. Politika komisyonlarımız sürekli çalışıyor ve proje üretiyor. Geçim İttifakı çerçevesinde bütün toplum kesimlerinin dertlerini dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Esnafımızı, çiftçimizi, işçilerimizi dinledik; öğrencilerimizi, kadınlarımızı, emeklilerimizi, engellilerimizi ve mağdur bütün kesimleri de dinleyeceğiz. İnsanımız iktidardan ümidini kesti, arayış içinde. Bütün problemlerin Saadet iktidarında çözüme kavuşacağını göstereceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.