Kimler geldi, kimler geçti!

Spor 18.06.2021 - 16:16, Güncelleme: 18.06.2021 - 16:16
 

Kimler geldi, kimler geçti!

Kimler geldi, kimler geçti!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de Özcan Sert döneminin sona ermesinin ardından, Kulüp Başkanı Arif Gülen’in 2 buçuk yıllık başkanlık sürecinde çalıştığı teknik direktör sayısı 5 oldu. Sarı yeşilliler önümüzdeki günlerde Başkan Gülen yönetimindeki 6’ncı teknik adamını belirleyecek. 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de bir teknik direktör ile daha yollar ayrıldı. 2018-19 sezonun devre arasında Darıca G.B Başkanlık koltuğuna oturan Arif Gülen, 2 buçuk sezonluk görev sürecinde 5 farklı teknik direktör ile çalışma fırsatı buldu. Gülen’in o dönem 2.Lig’de mücadele eden Darıca G.B’nin başında çalıştığı ilk teknik adam Azerbaycan uyruklu Asım İbrahimov oldu. GEÇEN SENE VURUR VE DERVENT ÇALIŞTI Sezon sonunda 3.Lig’e düşen ve göreve Özgür Vurur’u getiren Gülen, Vurur ile bağların kopmasının ardından devre arasında göreve Selahattin Dervent’i getirse de, sezon sonunda da Dervent ile yollar ayrıldı. Geride bıraktığımız sezon ise A Spor’da yorumculuk yapan Ender Alkan’ı göreve getiren sarı yeşilliler, Alkan’ın Ümit Milli takıma transfer olmasının ardından takımı Alkan’ın yardımcılığını yapan Özcan Sert’e emanet etmişti. Sert’in önceki gün yönetimden müsaade isteyerek görevi bırakması sonrasında Darıca G.B’de yeni teknik direktör arayışı başladı.
Kimler geldi, kimler geçti!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de Özcan Sert döneminin sona ermesinin ardından, Kulüp Başkanı Arif Gülen’in 2 buçuk yıllık başkanlık sürecinde çalıştığı teknik direktör sayısı 5 oldu. Sarı yeşilliler önümüzdeki günlerde Başkan Gülen yönetimindeki 6’ncı teknik adamını belirleyecek.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de bir teknik direktör ile daha yollar ayrıldı. 2018-19 sezonun devre arasında Darıca G.B Başkanlık koltuğuna oturan Arif Gülen, 2 buçuk sezonluk görev sürecinde 5 farklı teknik direktör ile çalışma fırsatı buldu. Gülen’in o dönem 2.Lig’de mücadele eden Darıca G.B’nin başında çalıştığı ilk teknik adam Azerbaycan uyruklu Asım İbrahimov oldu.

GEÇEN SENE VURUR VE DERVENT ÇALIŞTI

Sezon sonunda 3.Lig’e düşen ve göreve Özgür Vurur’u getiren Gülen, Vurur ile bağların kopmasının ardından devre arasında göreve Selahattin Dervent’i getirse de, sezon sonunda da Dervent ile yollar ayrıldı. Geride bıraktığımız sezon ise A Spor’da yorumculuk yapan Ender Alkan’ı göreve getiren sarı yeşilliler, Alkan’ın Ümit Milli takıma transfer olmasının ardından takımı Alkan’ın yardımcılığını yapan Özcan Sert’e emanet etmişti. Sert’in önceki gün yönetimden müsaade isteyerek görevi bırakması sonrasında Darıca G.B’de yeni teknik direktör arayışı başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.