Kırılan Ağaç Dalları Toplanıyor

Kocaeli 29.01.2022 - 10:46, Güncelleme: 29.01.2022 - 10:46
 

Kırılan Ağaç Dalları Toplanıyor

Kırılan Ağaç Dalları Toplanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında kırılan ağaç dallarını toplayarak kazaların önüne geçiyor. Karla etkin bir mücadele gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun mesaiye devam ediyor. Şiddetli kar yağışı ile birlikte beyazlara bürünen kentte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışan ekipler, kar ağırlığını taşıyamayan ve kırılan ağaçlar dallarını da cadde ve sokaklardan temizliyor. Kocaeli genelindeki park ve bahçelerde, yol kenarlarında, otobüs duraklarında temizlik işlerine sürdüren ekipler,, Gebze bölgesinde de yoğun ve etkin bir çalışma yürütüyor.
Kırılan Ağaç Dalları Toplanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında kırılan ağaç dallarını toplayarak kazaların önüne geçiyor.
Karla etkin bir mücadele gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun mesaiye devam ediyor. Şiddetli kar yağışı ile birlikte beyazlara bürünen kentte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışan ekipler, kar ağırlığını taşıyamayan ve kırılan ağaçlar dallarını da cadde ve sokaklardan temizliyor. Kocaeli genelindeki park ve bahçelerde, yol kenarlarında, otobüs duraklarında temizlik işlerine sürdüren ekipler,, Gebze bölgesinde de yoğun ve etkin bir çalışma yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.