Kızılay Gebze, ihtiyaç sahibi öğrencileri düşündü

Gebze 15.06.2021 - 11:05, Güncelleme: 15.06.2021 - 11:05
 

Kızılay Gebze, ihtiyaç sahibi öğrencileri düşündü

Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, ihtiyacı olan çocukların kullanması için Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’a tekerlekli sandalye teslim etti.

Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, üyeleri ile birlikte ‘Kapak Toplama Kampanyası’ başlattı. Üyelerinin destekleri ile toplanan kapaklarla Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nden tekerlekli sandalye aldı. Sandalyeyi ihtiyacı olan öğrencilerin kullanması için Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’a teslim eden Başkan Tunçel, kapak toplama kampanyasında emeği geçen üyelerine teşekkür etti. İHTİYACI OLAN ÇOCUKLAR YARARLANACAK Kapak Toplama Kampanyaları hakkında bilgi veren Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “Kızılay Gebze olarak üyelerimizle birlikte mavi kapak toplama kampanyası başlattık. Üyelerimiz büyük bir özeri ile kapakları topladı. Biz de tekerlekli sandalye almak üzere Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne müracaat ettik. Dernekten aldığımız tekerlekli sandalyeyi, ihtiyacı olan yavrularımızın kullanması için Gebze İlçe Milli Eğitime hediye ettik. Üyelerimiz kapakları sokaklardan topladı. Hem çevreye temizlikte yardımcı olduk, hem de ihtiyacı olan yavrularımızın ihtiyacı temin edilmiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  
Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, ihtiyacı olan çocukların kullanması için Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’a tekerlekli sandalye teslim etti.

Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, üyeleri ile birlikte ‘Kapak Toplama Kampanyası’ başlattı. Üyelerinin destekleri ile toplanan kapaklarla Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nden tekerlekli sandalye aldı. Sandalyeyi ihtiyacı olan öğrencilerin kullanması için Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’a teslim eden Başkan Tunçel, kapak toplama kampanyasında emeği geçen üyelerine teşekkür etti.

İHTİYACI OLAN ÇOCUKLAR YARARLANACAK

Kapak Toplama Kampanyaları hakkında bilgi veren Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “ Kızılay Gebze olarak üyelerimizle birlikte mavi kapak toplama kampanyası başlattık. Üyelerimiz büyük bir özeri ile kapakları topladı. Biz de tekerlekli sandalye almak üzere Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne müracaat ettik. Dernekten aldığımız tekerlekli sandalyeyi, ihtiyacı olan yavrularımızın kullanması için Gebze İlçe Milli Eğitime hediye ettik. Üyelerimiz kapakları sokaklardan topladı. Hem çevreye temizlikte yardımcı olduk, hem de ihtiyacı olan yavrularımızın ihtiyacı temin edilmiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.